2777
2789
عنوان

خوشبحال زنداداشم چه استعدادی داره

496 بازدید | 30 پست

تا حالا پشت ماشین ننشسته بود و یکبار با داداشم نشست یاد گرفت قشنگ الان همه جاااااا میره جای شلوغ و ترافیک و جاده و..... الان دو هفته هست ماشین همش زیر پاشه. خیلی استعدادش خوب بود گواهینامه هم نداره. حالا من دوازده سال گواهینامه گرفتم گذاشتم تو کمد. یکبارم پشت ماشین ننشستم. ده روز پیش مربی گرفتم و ده جلسه باهاش رفتم بیرون. دبروزم جلسه آخرم بود هنوز راننده نشدم. چیکار کنم راننده بشم. با مربی خوب بودم ولی با ماشین خودمون و تنها هنوز نرفتم

هیچ چیز تجربه خودت نمیشه...

از ساعت کم ترافیک و جاهای خلوت شروع کن تا ترست بریزه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تنها برو .

من‌بار اولی که تنها رفتم انقدر استرس داشتم همش صلوات میفرستادم .یخ کرده بودم .به خدا میگفتم یه کاری کن این ماشینا از جلوم برن کنار راه برام باز بشه من برسم خونه زودتر😂😂😂

از استرس تمام لباسام خیس عرق بود ‌

ولی باورت میشه همون یک بار درستم کرد؟

فقط تنها بشین

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

تفاوت شما اینه که زن داداشتون واسه انجامش نیازی ندیده که همه چراغ ها سبز بشه تا حرکت کنه، ولی شما خیلی وقته مناظر هستید که چراغ ها سبز بشه و شرایط اوکی بشه تا حرکت کنید. تنها راه راننده شدن اینه که رانندگی کنی. کاری که زن داداشتون انجام داده

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

مگه میشه با یه بار نشستن بتونه راننده بشه؟اصلا یک درصدم احتمال نداره همچین چیزی.شاید قبلا بلد بوده ب ...

تازه نامزد کردن غریبه هست من خبر ندارم. ولی به داداشم گفت بهم یاد بده اونم یکساعت بهش اموزش داد بعد اروم اروم رفت و روند الان بعد دو هفته دست فرمونش بیست هست

تفاوت شما اینه که زن داداشتون واسه انجامش نیازی ندیده که همه چراغ ها سبز بشه تا حرکت کنه، ولی شما خی ...

دقیقاااا پر دل جرات هس و همهدجا میره و نترس. حالا من یک خیابون صاف نظر و صلوات میکنم خلوت باشه. موتور رد نشه.کسی نیاد جلوم

فقط تنها برو .من‌بار اولی که تنها رفتم انقدر استرس داشتم همش صلوات میفرستادم .یخ کرده بودم .به خدا م ...

مرسی عزیزم به خدا ارزوم شده راننده شدن اینقدر هم قانون مند و با احتیاط میرم که یرم خیر بگذره