2777
2789
عنوان

😔😔😔😔تعبیرخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر همون اساس که شما گفتی به احتمال زیاد دختر    

یه بنده خدایی شیش تا دختر داره.باورتون نمیشه شیش تا دختر با فاصله سنی کم.(البته الآن بزرگن)

رفتن دکتر که چرا ما پسرمون نمیشه.دکتر گفت تو اگه پنج تا دیگه هم زن عوض کنی برات پسر نمیشه.

شما باید اسمشو بزاری محمدعلی من پیش حضرت معصومه س دعا میکنم اول هرچی صلاحه بعد سالم بعد صالح بعد ...

والا بخدا من واس هرکدوم ازدخترام اینطور دعاکردم بچه ی اولم جنسیتش واسم مهم نبود ولی بچه ی دومم که بااقدام به بارداری بودوقبلش پیش خداخیلی دعاکردم که یک پسرصالح وپاک بهم بده واسمشم میزارم سر اسم امام علی ع واگر میخوای دختربدی فعلا نزاربارداربشم تا بدبختی هام کمتربشه...اونوقت دخترشدکه هیچ الانم ناخواسته گرفت بچه و دختره.... چرا یکبارم خدا حکمتش روباآرزوی من جفت وجورنکرد

یه بنده خدایی شیش تا دختر داره.باورتون نمیشه شیش تا دختر با فاصله سنی کم.(البته الآن بزرگن) رفتن دک ...

خوب بله

فقط اول خواست خدا بعد مرد

چون مرده که کروموزوم وای داره

زن فقط ایکس داره

و این ایکس یا وای مرد هست تعین میکنه بچه چی بشه

تو روایاتم داربن کهمردم مثلا کاسنب بخوره  شاید بچه اش پسر بشه هیچ تو روایات نداریم که زن اینو بخوره بچه اش دختر یا پسر میشه

من هم زیست خوندم هم طب سنتی

اینا رو از برم

من حرف شما رو نقض نکردم  

به خدایی که بالاسرمه ازپسر متنفرم خیلی ....چون خودم وخواهرام خیلی ظلم کشیدیم بخاطر این تبعیض وخیلی د ...

عزیزدلم پسر یا دختر فرقی نداره وقتی بخواد بچه ات باشه امکانش هست پسرت بی وفاترین مرد عالم باشه امکان داره خانواده و خواهراش براش عزیز باشن اینا همه بستگی ب تربیت تو داره