2777
2789
عنوان

کیا شپش دارن یا میدونن چطوریه

1935 بازدید | 42 پست

من سرم میخاره ولی هرچی موهامو نگاه میکنم خودم یا بقیه میگن بجز شوره چیزی نیست ولی واقعا کلافم کرده میگم حداقل بدونم شپشه یه درمانی بکنم نه این ک اینجوری میشه علایمشو بگین چطوریه پوست سرم قرمز شد بس ک خاروندمش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو راهنمايي داشتم 😂😂

ببين اگه تازه حموم نرفتي روي يه پارچه ي مشكي موهاتو تكون بده اگه شپش باشه ميوفته از سرت راه ميره

مثل سوسك ريزه ريز ميمونه

بعد تخماي شپش كه اسمش رشك هستش به تار مو چسبيدن بايد با ناخن بكني برق هم ميزنن برو تو نور تو اينه موهاتو ببين

بيشترم بغل گوش جمع ميشن با پشت گردن

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️

احتمال قوی شپش داری...برو داروخانه شامپو مخصوصش رو بگیر بزن به موهات روش بمونه چن مین بعد برو زیر اب گرم و با فشار شونش کنن سریع ..اگه موهات شونه نشد نرم کننده بزن شونه شه چن بار تکرار کن طول هفته انشالله رفع شه

ی پلاستیک سفید پهن کن با شونه دندون ریز شونه کن هر چی باشه میریزه و معلوم میشه سیاهه کوچولو

موهام بلنده اینکارو میکنم اصلا هیچی نمیریزه ولی تو سرم بعضی جاها دقیقا مثل جای گزیده شدن میمونه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من از نزدیک ندیدم اما میگن شپش تو سر معلوم میشه و راه میره .اگه شوره داری ممکنه مال پوست بدنت باشه که خشک شده و در اثر خشکی میخاره و باخاروندن بدتر تحریکش میکنی . شامپوتو عوض کن و یا اگه عادت داری زیاد حموم بری شامپو روزانه بگیر

خدایا شکرت  
احتمال قوی شپش داری...برو داروخانه شامپو مخصوصش رو بگیر بزن به موهات روش بمونه چن مین بعد برو زیر اب ...

موهامو حتما باید کوتاه کنم؟آخه میگن اگ بلند باشه درمان نمیشه