گلللللابتون مدیر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 عنوان چکار کردید بچتون دختر شد☺☺☺☺☺☺ | مشاهده متن کامل بحث + 6202 بازدید | 100 پست منظورم زمان لقاح ارگاسم وایناست من خودم شنیدم نزدیکی روز فرد بچه پسر میشه وشد....بیایید بگید 1397/08/25 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیساواهورا عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 173 اره عزیزم رفتم پیش متخصص همون اول گفت ۷۵ درصد درست درماد صد در صد نیست ولی من دختر داشتم پسر میخاستم یه سری چیزا گفت رعایت کردم پسردار شدم
فندق_آقامون عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 563 شوهر منم طبعش خیلی گرمه.درحدی که توی زمستون تیشرت میپوشه..اما رژیم غذایی سرد. دختر دارم. من طبعم سرد ... شوهر من تو چله تابستون هم گرمش نیسزمستون خ سردشهیعنی طبعش سرده😢من چون سه تاخواهریم دوسدارم پسردارشم..هم پسرم باشه هم جای داداشم
گلللللابتون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 نه به طبع نیست وگرنه الان من باید پسر داشته باشم شوهرم توو زمستون هیچی تنشم نکنه سردش نمیشه د ... اگر همه چیز رو رعایت کنی ول اسپرم شوهرت با کیفیت نباشه نمیشه
گلللللابتون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 شوهر من تو چله تابستون هم گرمش نیس زمستون خ سردشه یعنی طبعش سرده😢من چون سه تاخواهریم دوسدارم پسرد ... کاسنی بده از سه ماه قبل بارداری بخوره
فندق_آقامون عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 563 نه به طبع نیست وگرنه الان من باید پسر داشته باشم شوهرم توو زمستون هیچی تنشم نکنه سردش نمیشه د ... مرسی از اینکه تمام باورامونو کن فیکون کردی 😁😁😁
دلارایم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1418 اره عزیزم رفتم پیش متخصص همون اول گفت ۷۵ درصد درست درماد صد در صد نیست ولی من دختر داشتم پسر میخاستم ... میشه بگی چیا رعایت کردی دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
فندق_آقامون عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 563 کاسنی بده از سه ماه قبل بارداری بخوره باشه حتماخودش بخاطر معده هرروز عرق نعنا میخورهاون خوب نیس؟
گلللللابتون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 باشه حتما خودش بخاطر معده هرروز عرق نعنا میخوره اون خوب نیس؟ فقط گرمی مدنظر نیست باید چیزایی بخوره که اسپرمش تقویت شه
دلارایم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1418 فقط گرمی مدنظر نیست باید چیزایی بخوره که اسپرمش تقویت شه خب چیا دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
فندق_آقامون عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 563 فقط گرمی مدنظر نیست باید چیزایی بخوره که اسپرمش تقویت شه چیا مثلا جز کاسنی؟
گلللللابتون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 خب چیا نمیدونم ازتو نت پیدا کن .اما میدونم عسل خرما مغزیجات برای اسپرم خوبه.رازیانه به شدت ضعیف میکنه وباعث دختر زاییه
دلارایم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1418 اره عزیزم رفتم پیش متخصص همون اول گفت ۷۵ درصد درست درماد صد در صد نیست ولی من دختر داشتم پسر میخاستم ... عزیزم میشه بگی چیا رعایت کردی. دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
فندق_آقامون عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 563 نمیدونم ازتو نت پیدا کن .اما میدونم عسل خرما مغزیجات برای اسپرم خوبه.رازیانه به شدت ضعیف میکنه وباعث ... عاشق عسلو خرماسهمیشه ازین بسته بندی چند مغزا میبره باخودش محل کارش ضعف کنه بخورهرازیانه خودم بخورم چی..اخه پریام نامنظمن برا همون گاهی میخورم
گلللللابتون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 چیا مثلا جز کاسنی؟ واقعا اگه جنسیت خاصی مدنظرتونه .تلاش خودتون رو بکنید که بعدش پشیمون نشید من الان بادوبچه دیگه جرات ریسک ندارم
گلللللابتون مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 425 عاشق عسلو خرماس همیشه ازین بسته بندی چند مغزا میبره باخودش محل کارش ضعف کنه بخوره رازیانه خودم بخو ... حالا خودتم دوماه قبل بارداری دیگه نخور احتمالش وبالا میبره که دختربشه