2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمنم الکیه به طبع بستگی داره اینایی ک گرمه طبعشون پسردار میشن من دوتا خواهرشوهرم یکیش طبعش خیل ...

خب دیگه طبع هم به قلیایی بودن و اسیدی بودن بدن بستگی داره، ارگاسم داشتن هم باعث میشه بدن قلیایی شه، تغذیه هم همینطور

خلاصه در نهایت صد در صد نیست

هرکار کردم نشده فقط دکتر نرفتم..فک کنم عضلاتش فلجه🤣🤣🤣

من عقدم البته حدود دوساله

البته ما رابطه کامل نداریم

منم اولش اصلا نمیشد ...

فک کنم مث منی..زمان پیش نوازی روزیاد کنید.

شوهرت اذیت نمیشه نمیتونه راضیت کنه،؟

عزیزم تا میتونی لبنیات بخور    

خرما و کشمش موز اینا اصلا نخور شبهی که به تخمک گذاریت نزدیکه ینی ۱۲ . ۱۳. ۱۴ ‌. ۱۵. ۱۶ . ۱۷. اصلا نزدیکی نکن 

قبل نزدیکی تو سرکه بشین تا دهانه رحمت اسیدی بشه

و اول از خدا بخاه که بهت هر چی سلاحته بده 

بنظرمنم الکیه به طبع بستگی داره اینایی ک گرمه طبعشون پسردار میشن من دوتا خواهرشوهرم یکیش طبعش خیل ...

موافقم. منم طبعم سرد.رژیم غذایی هم سرد.دختر باردارم.

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.
ارگاسم رو قبول ندارم .من دوتا پسردارم به ارگاسمم نرسیدم

شوهر منم طبعش خیلی گرمه.درحدی که توی زمستون تیشرت میپوشه..اما رژیم غذایی سرد. دختر دارم. من طبعم سردرژیم غذایی سرد. بنظرم رژیم غذاییمون باعث دختر شده. نظرت چیه.

من بچه اولم دختر شد برا دومی رفتم تعیین جنسیت چند تا چیز رعایت کردم پسر شد سومی هم هنوز زوده برا جنس ...

میشه بگی بمنم چیا رو رعایت کردی. پیش متخصص زنان رفتی برا تعیین جنسیت؟؟؟

نه به طبع نیست وگرنه الان من باید پسر داشته باشم 

شوهرم توو زمستون هیچی تنشم نکنه سردش نمیشه در این حد

به علایمم نیست همه ی علایمم پسر بود 

به ارضا شدنم نیست چون من شدم 

به روزشم نیست چون من ۱۲ و۱۴و۱۶ اقدام داشتم 

به تغذیه هم نیست چون من بی اطلاع تغذیم به پسر میخورد 

اما الان یه دخمل نااااز و ملوس توو شیمکمه😅 

فقط خواست خداس

شوهر منم طبعش خیلی گرمه.درحدی که توی زمستون تیشرت میپوشه..اما رژیم غذایی سرد. دختر دارم. من طبعم سرد ...

ببین بیشتر گرم مزاج از نظر جنسی مهم هست.ببین کاسنی با این که سرده چون باعث تقویت اسپرمه پسرزایی رو بالا میبره.شوهرمنم ازنظر جنسی گرمه .اگر رژیم غذایی مقوی باشه کیفیت اسپرم بالا میره