2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شماره توی گوشیم بود زده بودم یاراحمدی،،بعد اومدم حذفش کردم ببینم طرف خودش اسمو زده چی کلا شمارشم حذف شد حالا چجوری شمارشو بیارم ،،توی مخاطبا گوشیم ندارمش 

😍خدایا شکرت 😍

سیم کارت شوهرمو انداختم تو گوشیم تمام مخاطباش که تلگ رام دارن اومدن توی گوشی من،، اینم جزو اونا بود  من توی ت لگرام حذفش کردم که خودش گذاشته معلوم بشه کلا حذف شد  

😍خدایا شکرت 😍

وقتی شوهرت سیم کارتشو بذاره تو گوشیش اون مخاطب یارمحمدی نمیدونم کی توی تل-گرام اون هست غصه نخور ، ولی کار زشتی کردی عزیزم شوهرتم بخواد خیانت بکنه تو بزنی توروش چی میشه مثلا ؟ پرده حیا دریده میشه ، خیانت براش راحت تر میشه ، ارزش تو کمتر میشه ! مگ اینک بری طلاق بگیری ... وگرنه هیچ چیزی جز عذاب کشیدن برات نمیمونه !!! اگرم میگی اون موقع سعی میکنم شوهرمو بکشم سمت خودم از الان نگهش دار ک نره سمت کس دیگ 

وقتی شوهرت سیم کارتشو بذاره تو گوشیش اون مخاطب یارمحمدی نمیدونم کی توی تل-گرام اون هست غصه نخور ، ول ...

این سیم کارت مال قدیمه الان ندارش دیگه ،منم خیلی وقت پیش انداختمش تو گوشیم و الان اون سیمکارت نیستش دیگه ،،   هیج جوری نمیتونم شمارشو برگردونم

😍خدایا شکرت 😍