2777
2789
عنوان

بااين اضافه وزنم چه كار كنم هركي راهكار داره بگه ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 161 پست

فقط ط رژیم خام گیاه خواری بدون هیچ عوارضی هست و حتی باعث سم زدایی بدنت هم میشه پوستم خوب میشه... اون روز تو انجمن یکی بود 170کیلو بود شده بود 80

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

منم 20 سالمه 16کیلو اضافه وزنم دارم میرم باشگه از ساعت 8صب میرم تا 12 بکوب تا ساعت 9ونیم بدنسازی میکنم از 9ونیم تا 10نیم هم ایروبیک بعدم یوگا و بدنمو سرد میکنم...تردمیل هم روزی 20 دقیقه  کمربند لرزشی هم میزنم تو خونه هم موقع بیکاری حلقه میزنم(عالیع)شام رو هم زودتر از ساعت 8میخورم...توی دوهفته دور شکمم اول 116سانت بود دیروز سایز گرفتم شده بود 110 سانت😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم يه پسر 6 ساله دارم 

عزیزم توالان دربهترین موقعیتی مانکن بشی.ماشالا پسرتم که بزرگه اگه شاغل نباشی ازهمین الان کالری شماری رو شروع کن برو پیاده روی مطمئن باش به زودی مانکن میشی

من یکی رو میشناسم از اردیبهشت تاالان 40کیلو ازوزنشو کاهش داده فقط با کم خوردن و گاهی پیاده روی.پس توهم میتونی

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

ورزش کن برو فتنیس کمتر غذا بخور چایی سبز دم کن روزی دو لیوان بخور ولی با نبات بخور چون قند خودش عامل اصلیه چاقیه اگه میتونی پیاده رویی بکن 

اين نفس هاي عميقي ك ميكشيم   همون حرفاييه ك نميزنيم!

یه مدت برو خونه مادرشوهرت یا اونو بیار پیش خودت اگه نشدی پنجاه کیلو هرچی میخوای بگی بگو

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
قدم 168 وزنم 105

گلم صبح که پاشودی یکم ورزش کن بعد چای زیاد بخور شامو یواش یواش حجمشو کم کن لاغر میشی البته پیاده روی که معجزه میکنه من 80کیلو بودم بعد زایمان الان شدم 70میخوام بازم لاغر کنم خودمو انشالله موفق میشی 

سلام به همگی

من قدم ۱۶۰ وزنم ۸۹ کیلو بود

العان شدم ۷۹ کیلو 

اونم تو ۴ ماه

ورزش میکنم روزی یکساعت پیاده روی صبح اول صبح اونم ناشتا

صبحانه خور هیچوقت نبودم صبحا فقط دوتا خرما میخورم با چای

نهارم همیشه میارم سرکار..جای شامم میوه میخورم البته کم

من از برنامه کالری شمار کرفس استفاده میونم.دکترم نرفتم

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
عزیزم توالان دربهترین موقعیتی مانکن بشی.ماشالا پسرتم که بزرگه اگه شاغل نباشی ازهمین الان کالری شماری ...

عزيزم من كارمندم متاسفانه

سلامي دوباره به زندگي
یه مدت برو خونه مادرشوهرت یا اونو بیار پیش خودت اگه نشدی پنجاه کیلو هرچی میخوای بگی بگو

عزيزممممم كلي خنديدم مادر شوهرم خوبه خداراشكر

سلامي دوباره به زندگي

من ۸ کیلو اضافه دارم کم نمیشه که😐

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بیا جلوی من بشین اشتهات کور میشه  صبحا دو لقمه نون پنیر به زور قورت میدم ناهارم یه کف دسته&nb ...

وای خوش بحالتون

من۲۱سالمه۲تا سزارین پشت سر هم داشتم

ینی پسرم تازه رفته تو۳سال دخترمم۶ماهشه

قدم۱۷۷ وزنم ۷۴

دیشب شوهرم دعوام کرد تحقیرم کرد گف داری با خودت چیکار میکنی ؟عین خر داری چاق میشی...

انقدددد دلم شکست که تا صب فقط گریه کردم

شیرده هم هستم تصمیم گرفتم دیگه شیر ندم و هیچی نخورم بشم۵۵کیلو

🦄you're the most expensive  thing that I have