2777
2789
عنوان

😞😞😞😞😞عمرا دششویی نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 67 پست
اومدی گله کنی، می گی "عشقم گفت"... ای جان    

اوهوم.. همیشه بهش میگم عشقم.. از رو عادت یهو نوشتم😅خب دوسش دارم.. دلم گرفت.بخدا من باشم تا اون سر شهر میرم براش گله هم نمیکنم

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخیال 😂 برو کارتو کن بعد برو پیش شوهرت نذار بخوابه تا صبح 😁 تنبیه شه 😒

اوه اوه.. انقد ناز نازیه.. برم بیدار شه تا صب غرشو به جون من میزنه😂

خوشبحالتون

کجا خوشبحالمه آخه کاش اینجام یکم خنک بود میخابیدم چشام دارن میترکن از زور درد خوابم میاد شدبد ولی گرممه خاک توسرم تازگیا از تنهایی خوابیدن بحددمرررررگ وحشت دارم

جان من برو دشویی😂😂😂😂

واای دارم منفجر میشم😰

انقدم بچم وول میخوره بدتر بهم فشار میاد

روده نه عشقم.مثانه پر...روده برا پی پیه😣😥

خب همونه که گفته دیگه.. بدبختانه تو این قطعی آب گرفتار همین شدم 🙈

اوهوم.. همیشه بهش میگم عشقم.. از رو عادت یهو نوشتم😅خب دوسش دارم.. دلم گرفت.بخدا من باشم تا اون سر ش ...

نازی...عزیزم...چقدر قشنگ.  

بابای نی نی امروز ناز کردنش گرفته!   ببخشش. یه کمی هم ناراحت شده که آب نیست و با این وضعیتت راحت نیستی. رو اعصابش تاثیر گذاشته. استرس هم که دارین هر دوتون حتما. این دو روزم بگذره نی نی بیاد همه چی خوشگل می شه.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!