2777
2789
عنوان

😞😞😞😞😞عمرا دششویی نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 67 پست
چقد تو قشنگ حرف میزنی😍😍بیا بووست کنم😘😘😘 میدونی فقط این نیس.. اینم دیدم امشب میترسم بچه بیاد گر ...

بوس بوس  

اگه صبح سر کار می ره که کمی درکش کن. باید بخوابه. ناراحت نشو. ولی اگه کمکی داشته باشی(مثل مامان یا خواهر یا مادرشوهر) حداقل روزای اول می تونه بچه رو بخوابونه و شما با هم استراحت کنین. ولی اگه نباشه هم اشکالی نداره. موقتیه.

ایشالا که یه نی نی خوشخواب و آروم و سالم نصیبت می شه که همگی با هم راحت بخوابین. خانوادگی!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

واای بچه ها.. شمارش معکوسم شروع شده.. هرکی تحمل این صحنه ها رو نداره زودتر محیط رو ترک کنه😖

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوس بوس     اگه صبح سر کار می ره که کمی درکش کن. باید بخوابه. ناراحت نشو. ولی اگه کمکی دا ...

بوس 😘😘😘

آره.. صب میخواد پاشه کلا رو خواب شبش حساسه.ایشالا.خدا از دهنت بشنوه.مرسی عزیزم😘

من برم که دیگه مقاومت فایده نداره😀

دوستون دارم.مرسی از همراهیتون😘

وای انقدم داره وول میزنه.. فک کنم میگه پاشو برو جام تنگه 😂 برم یا هنوز زوده؟

وا...از کار و حرف شوهرت دلگیر شدی...به فکر خودت نیستی به فکر کوشولوت باش

فردا یقه تو میگیره،میگه با بابام لج کردی منو چرا تو اون همه فشار و بو تو مضیقه گذاشتی  

وا...از کار و حرف شوهرت دلگیر شدی...به فکر خودت نیستی به فکر کوشولوت باش فردا یقه تو میگیره،میگه با ...

😂😂😂دارم میرم دیگه.یعنی بخوام هم نمیتونم مقاومت کنم دیگه