2777
2789
عنوان

😞😞😞😞😞عمرا دششویی نمیرم

635 بازدید | 67 پست

پس فردا میرم ایشالا بیمارستان.یه هفتم هست یا من شب میمونم خونه مامانم چون همسرم صبا میره سرکار یا مامانمینا صب میان پیشم تنها نباشم.فردا شب قراره مامانم بیاد پیشمون که پس فردا صب باهم بریم ایشالا.منم امشب رفتیم خونه مامانمینا نموندم گفتم بیام شب آخری با عشقم تنها باشم.اتفاقا کلی هم نازمو کشید و بوسم کرد قبل خواب.زیاد دسشویی میرم این آخری.اومدم برم دششویی دیدم آب قطعه.بدون آب هم عمرا نمیشد جمش کنم.برگشتم با آه و ناله بخوابم عشقم گفت چی شده گفتم آب قطعه.. شروع کرد غر زدن که میموندی پیش مامانتینا.. چرا اومدی.میگم بمون برا اینه و.. پاشد رفت پایین دوتا بطری آب پرکرد آورد(پمپ آب ساختنون خراب شده ظاهرا آب بالا نمیاد).گفت بیا همیناس.تا صب باز نری دسشویی من میخوام برم صب اداره.پتو و بالششم برداشت رفت تو اتاق تنها بخوابه گفت تو اینجا هرکار خواستی بکن.منم ناراحت شدم گفتم دوتا بطری آب آوردیا.. 😞😞😞.نرفتم دششویی.آبها موند همونجا دم در دششویی.اومدم بخوابم.شده تا صب بترکم نمیرم دششویی😖

شما بودین ناراحت نمیشدین؟😢

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت الان داره پادشاه پنجمو خواب می بینه

الان شما نری دسشویی،اذیت شی،چیزی درست میشه؟؟😐

عزیزم داری مادر میشی،انقدر حساسیت هم خوب نیست

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

منم شوهر نکبتم کولرو امشب خاموش کرده میگه سرما خوردم منم از ساعت۱۰ ک چراغو خاموش کرده خوابم نمیبره تنهاییم میترسم برم تو یه اتاق دیگه کولر روشن کنم بخابم حاملم شدید دلم گریه میخاد صب ساعت۶ هم باید پاشم برم سرکار خبرمرگم😭😭😭