الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭.....
تو رو خدا و لطفا دعا کن به نیت اینکه خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع حرف زدن زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم و هیچ وقت من و عزیزانم شل و ول و دست و پا چلفتی و بی اعتماد به نفس و ساده و خنگ نباشیم و من و عزیزانم ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم و اجازه ندیم کسی مسخرمون کنه و به کسی رو ندیم من و عزیزانم 😭..
تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین فردا گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام و زنعموهام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین حالا پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭😭..
تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارانم هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن همین روزا کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت همین روزا بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره هر چه زودتر و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارانم به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔..