2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلب حضانت از پدر شرایطی داره مثله اعتیاد بیکاری بیماری ناتوانی و...

زیرهفت ساله نمیشه کاری کرداخه تا۷سال بامادره پدره شرایطش خوبه ایرادی نداره 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

شوهرم تمام کارتاش مسدوده خونه هم بنام خودش نیست کارو سرمایه گذاری برا خانواده اش انجام میده دارایی هاش به اسم خودش نیس دهک نه هستیم بخاطر تراکنش های بانکیش اما میتونه ثابت کنه کارگره مهریه بذارم اجرا چند تا در سال بهم تعلق میگیره؟

من پارسال عکسمو گذاشتم روی پروفایل ایتام و فکرشم نمیکردم کسی مزاحمم بشه یه پسر مزاحمم شده بود که خیلی گیر میداد بهم . البته من از همه جا بلاکش کردم ولی میترسم با عکسم کارای  بدی بکنه

من متاهلم خیلی میترسم بهم تهمت بزنن

عزیزم خانومی که سرلج بازی حضانت دوتابچه زیر۷سالش روبده شوهرش ملاقاتش کنه هفته ای ولی الان خانومه پشی ...

اگر توافق کردین که کلا حضانت بچه ها با پدر باشه دیگه نمیتونی کاری کنی باید همون روز ملاقات ببینیشون یا با پدرشون دوباره توافق کنی

شوهرم تمام کارتاش مسدوده خونه هم بنام خودش نیست کارو سرمایه گذاری برا خانواده اش انجام میده دارایی ه ...

اگر به نام نداره که خیلی نمیشه مانور داد ولی اگر نفقه اجرا گذاشته بشه و تامین خواسته بزنی و بازداشتی بگیری شاید خودش از ترس بده 

من پارسال عکسمو گذاشتم روی پروفایل ایتام و فکرشم نمیکردم کسی مزاحمم بشه یه پسر مزاحمم شده بود که خیل ...

خطتتو عوض کن اگر باز مزاحم شدم از شمارش طرح شکایت مزاحمت انجام بده با پرینت پیامش 

اگر توافق کردین که کلا حضانت بچه ها با پدر باشه دیگه نمیتونی کاری کنی باید همون روز ملاقات ببینیشون ...

تا وقتی بالغ بشن با پدره توافقی نداریم سلب حضانت همنوایی ک گفتمه اطلاعات اشتباه ممنوع

اگر به نام نداره که خیلی نمیشه مانور داد ولی اگر نفقه اجرا گذاشته بشه و تامین خواسته بزنی و بازداشتی ...

نه نمیخوام کار به اونجاها برسه مشکلی نداریم جز موارد های مالی پس انداز که رو اب بنا ساخته