2777
2789
عنوان

نظرتون درباره مرد عرب چی هست؟

28121 بازدید | 229 پست

عرب هست

و واسه اهواز

خانم هم شمالیه

میشه بگید خصوصیات عربای اهواز چجوریه؟ 

مث حجاب اینا

و بگید چن تا زن میگیرن

سنی هستن یا شیعه؟

وضع مالیشون چجوری میتونه باشه؟

واسه یکی از دوستانم میپرسم

خودشون روش نمیشه بعضی چیزارو بپرسه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

صیغه میغه را قول نمیدم 

ولی خیلی باحال و مهربون و زن دوستن

و ببخشید شنیدم گرمن

شاید بخاطر اینچیزاست که چنتا چننا میگیرن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

کلا آدم درستی هستن یا نه؟ 

فرهنگشون چجوریه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا زن میگیرن ؟! 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اخه هر عربی متفاوت...اکثر عرب های دولت اباد تهران..برای لبنان و نجف ن ک وضع مالی شون خیلی خوب و اکثرا طلا فروشن...وقتی م ک الان چندین سال تهرانن یک زن دارن...فوق العاده قابل اعتماد و مومن و شیعه...

ولی هرجایی هرادمی با ادم دیگ فرق داره...ربطی ب عرب و غیر عرب ندار

صیغه میغه را قول نمیدم  ولی خیلی باحال و مهربون و زن دوستن و ببخشید شنیدم گرمن شاید بخاطر ای ...

آره

دوستمم گفت بی نهایت گرمه

واسه همین ترسید

میگ نکنه چن تا زن میگیرن اینا

هم شیعه دارن هم سنی... از فضا هم نیومدن فقط به دوتا زبون حرف میزنن، آدمای خونگرم و خوبی هستن... 

ما که دوتا فامیل داریم ی زن دارن، سنی هاشونو اطلاع ندارم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
کلا آدم درستی هستن یا نه؟  فرهنگشون چجوریه

درست بودنو نمیدونم ما دوست اهوازی داریم خیلی مهربونن و انسانن

خوب فرهنگا وقتی فرق داشته باشه یکی دوسال اول خیلی چیزا ممکنه بنظرت عجیب بیاد ولی من حیث المجموع فکرکنم اوکی باشن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

عزیزم وضع مالی که به پشتکار مرد هست

من شوهرم اهواز رو کمباین کار میکرد تو سوسن گرد میگقتن اشپزیشون مزخرفه زناشونم کااااملا با حجاب.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
اخه هر عربی متفاوت...اکثر عرب های دولت اباد تهران..برای لبنان و نجف ن ک وضع مالی شون خیلی خوب و اکثر ...

درسته