2777
2789

کراش من دو سال پیش اینا ۱۰۰ کا فالوور داشت گوینده ست و یه شغل دولتی هم داره 

الان فالووراش میلیونی شده و ماشین جدید گرفته و دوره اینا برگزار میکنه خلاصه ک کسب و کارش گرفته و خب شناخته شده تو فضای مجازی 

خانوادشم مامان باباش معلمن خواهر برادراش دکتر

اون موقع بهش ابراز علاقه کرده بودم و جواب نه محترمانه هم شنیدم😂 

من کی بودم؟ یه دختر ک چند ساله پشت کنکوره هیچ موفقیتی نداره😂 پدر کارمند معمولی مادر خانه دار 

داداشام کوچولوان فعلا ولی آبجیم لیسانسه و بیکار 

یه بار باهم قرار گذاشتیم و دیدمش و همش از زیر زبونم میکشید راجع به خانوادم و کارشون و اینا 

خلاصه ک اینروزا خیلی افسرده شدم بابت این ک حتما بخواطر این چیزا منو نخواسته و چرا من هیچی نشدم 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف طبقاتیتون مثل منو کراشمه🤣 من یه پشت کنکوری بدبخت اون دانشجو پزشکی من این سر ایرانم کراشم اون ...

نه عزیزم اتفاقا من غربی کراشم شرق کشور 

واسطه ی دیدار ما امام رضا شد تو حرم قرار گداشتیم😂 

عزیززمم انشاالله برسی بهش 😅

اگه دوره گویندگی داره آیدیشو بده 

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

نه عزیزم اتفاقا من غربی کراشم شرق کشور واسطه ی دیدار ما امام رضا شد تو حرم قرار گداشتیم😂 عزیززمم ان ...

😂😂دیدار یار اونم حرم امام رضا چه حالی میده 

من خودم دعا نمیکنم بهش برسم چون از من خیلی بهتر و لیاقتش بیشتره 

سهل دادی زانک ارزان یافتی...

حالا همچین پولدارم نیستاپدر مادر معلم داشتن پولداری نیست خودتو دست کم نگیر

نه زیاد پولدار نیست خودش تازه تازه داره راه میفته 

آبجی و داداشش دکتره 

ولی خب ما خیلی معمولی هستیم یه خونه کوچیک داریم و ۴ تا بچه با حقوق کارمندی بابام میگذرونیم 😕

البته وقتی داشته ازت زیر زبونی میکشیده که وضع خانوادتو بفهمه مطمئن باش ادم بدرد بخوری نیست

آره عزیزم اتفاقا این موضوع رو هم خیلی روش فکر کردم و به این نتیجه رسیدم ولی متاسفانه دلم دست بردار نیست

😂😂دیدار یار اونم حرم امام رضا چه حالی میده من خودم دعا نمیکنم بهش برسم چون از من خیلی بهتر و لیاقت ...

انشاالله قسمت شما عزیزم چه دیداری بودددد نگم برات😂 

نه بابا دختر اونجوری نگوووو 

گرچه منم مثل توام میگم خدایا اول موفق بشم بعد بهش برسم که لایقش باشم 😂😂😂