وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
آره دوستمم گفت بی نهایت گرمه واسه همین ترسید میگ نکنه چن تا زن میگیرن اینا
این چنتا چنتا زن گرفتن واسه قدیمشون بوده ؛ حتی شاید بره تو فامیلشون ببینه پدربزرگ های فامیل دوتا دوتا دارن ولی الان دیگه خیلی کم شده واسه نسل جدید
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم وضع مالی که به پشتکار مرد هست من شوهرم اهواز رو کمباین کار میکرد تو سوسن گرد میگقتن اشپزیشون ...
پس محجبه هستن
آقا به دوستمم گف باید حجاب رو رعایت کنه در حد تعادل
چون شمال زیاد خانوما ب حجاب اینا فکر نمیکنن
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اقا یطوری از ما می پرسی انگار ما کیس به دوستت معرفی کردیم اخه وضع مالی دوستت باید بپرسه البته به وقت ...
درسته
ولی بعضی از استان ها آدم خودش میتونه بفهمه وضع مالی ها تقریبا چجوریه
کی گفته عربای اهواز چندتا زن میگیرن یا صیغه میکنن من اهوازم تا به حال اصلا همچین موردی ندیدم اتفاقا خیلی ادمای خانواده دوستین و خیانتم خیلی کمتر از بقیه میکنن در مورد حجابم مثل بقیه جاهای ایران بعضیا با حجاب و چادری و بعضیا هم معمولی
یک چیزی م هستا....معمولا ب حجاب خیلی اهمیت میدن و شمالی...میتونه کنار بیاد؟! نمیگم حجابشون خوب نیستا ...
دقییییقا گل گفتی
نمیدونم خودت میدونی شمالیا تو حجاب چجورین یا نه
اتفاقا پسره هم درباره حجاب چن بار تذکر داد
گف نمازم باید بخونی!!!
نی نی یار عزیزم اومدن تاپیک من😁😁خواهر مورد منشوری نداره
راحت باش
ولی بنظره من دوستت و اون آقا هیچ ربطی به هم ندارن یکی واسه شمال یکی جنوب با ۲تا فرهنگ و پوشش خیلی متفاوت میدونی عربا مهمون مردکه میاد براشون اصلا نمیزارن زنه بیاد یه لحظه از اتاقش بیرون بیرون رفتنی ام با چادرو نقاب و... بنظره من ردش کنه بهتره فردا هزارجور اختلاف پیش میاد براشون