2777
2789

سلام 

۲۶ سالمه، دانشجوی دانشگاه تهرانم و توجه کل فامیل به اینه که من چرا ازدواج نمی کنم و پلن بعدیم چیه...

سه تا خاله دارم که کلا به زندگی ما خیلی حسادت می کنن...

من از زمانی که کرونا گرفتم تا امسال یعنی ۵ سال سرفه های وحشتناک داشتم ولی نخواستم کسی بفهمه ....

به جز اون دوسالیه که بیی دلیل دچار بی اختیاری مدفوع شدم بازم چون خوابگاه بودم نذاشتم کسی بفهمه....جز مادرم

دیروز بعد از دوسال خاله ام زنگ زد که الا و بلا بیایید بریم بیرون شهر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه هات رو با طب سنتی و طب اسلامی خیلی راحت درمان کن. 

منم درگیرش بودم یه مدت،  درمون شدم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من گفتم شماها برید من با این بی اختیاری کجا می تونم بیام...

اما مامان و بابام اصرااار کردن که بیاااا...

من به ادب و آروم بودن معروفم...

ولی دیروز چندین و چندبار جلوی جمع از من گاز خارج شد...

من نهار و شامم نخوردم حتی...فقط گریه کردمم....

می دونم که همین موضوع پخش می شه توی فامیل‌...

هرچی چله برداشتم هیچ فایده ای نداشت...

دیگه بریدم

من بخاطر مادرم هیچ چیزی ازم پنهان نمیمونه مامانم فصوله‌

دقیقا 

زندگی ما رو بیشتر از اینکه خودمون ازش بدونیم خاله م اطلاعات داره .دقییییییییققققق

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️