2777
2789
عنوان

نظرتون درباره مرد عرب چی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28813 بازدید | 229 پست
ولی بنظره من دوستت و اون آقا هیچ ربطی به هم ندارن یکی واسه شمال یکی جنوب با ۲تا فرهنگ و پوشش خیلی مت ...

همین حجاب اینا شده معظل

دوستم ب پسره گفته فرهنگامون زمین تا آسمون فرق داره

ولی پسره میگ من زود منطبق میشم با فرهنگ های دیگ

و آدم خشک نیستم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق شاورماعم تو مشهد خوردم فوق العاده بود آدرسشو داری بهم بدی؟

دولت اباد تهران ي خيابونه همه مغازه ها عربيه از شيرينياش بگير تا خوراكي عاليه

ما هروقت ميريم شاه عبدالعظيم بعدش ميريم اونجا ادرس اونجوري ندارم من خودم با وِيز ميرم🤦‍♀️😅

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
همین حجاب اینا شده معظل دوستم ب پسره گفته فرهنگامون زمین تا آسمون فرق داره ولی پسره میگ من زود منط ...

نمیدونم والا حالا بگو برن یه مشاوره شاید اون بتونه راهنماییشون کنه

همین حجاب اینا شده معظل دوستم ب پسره گفته فرهنگامون زمین تا آسمون فرق داره ولی پسره میگ من زود منط ...

ميدوني ك شماليا همه خواهر برادن😂خودم اصالتا شماليم حالا بر نخوره ب كسي😒 ب نظر منم سخت جور در مياد🌹

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
گلم ببخشیدها شنیدم گرمشون بیش از حده

بله کاملا درسته

واس همین اینو مطرح کردم ک چن تا زن میگیرن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

دولت اباد تهران ي خيابونه همه مغازه ها عربيه از شيرينياش بگير تا خوراكي عاليه ما هروقت ميريم شاه عب ...

دولت آباد میدونم کدوم منطقه هست اما خیابوناشو نمیشناسم.مرسی دوستم🤗

ما ی رفیق داریم عرب عراق

چند تا زن که رسم نیست توشون ولی بازم بعضی هاشون دارن

البته این دوستای ما انگلیس زندگی میکردن و فرهنگشون خیلی خوبه ولی بازم مسیله حجاب براشون مهمه

آمریکا امروز پانزده تریلیون دلار بدهکار است؛ رقم، رقمی افسانه‌ای است؛ پانزده تریلیون دلار بدهکاری آمریکا است! قریب به هشتصد میلیارد دلار کسر بودجه‌ی  است در همین سال جاری؛ یعنی این‌ها درواقع عقب‌ماندگی‌های اقتصادی است. حالا با زرق‌وبرق، با شعار، با حرفهای گوناگون، با ظاهرسازی‌ها روی اینها را می‌پوشانند امّا واقعیّت‌های آمریکا این است؛ این قدرت سخت آمریکا است.

[QUOTE=74222048]آره خیلی بده منم زیاد شنیدم در روز شاید ۳دفه م بخوان😣                                                                                                               کاری میکنن زنه خودش بره سرخودش هوو بیاره  

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....