2777
2789

منک برای هرکسی درست کردم انگشتاشو خورده و کلی تریف کرده حتی میگن از چلوکباب رستورانم خوشمزه تره،،

بستگی داره چند نفر باشید من و شوهرم ۲ نفریم یک بسته سنگدان مرغ میریزم تو چرخ گوشت چرخ میکنم البته بسته ی کوچیک ها،بد این چرخ کرده رو ی پیاز بزررگ رنده میکنم داخلش ادویه و و نمک میزنم چنتا حبه سیر هم رنده میکنم داخلش البته سیر سلیقه ای هسش دوست نداشتید نزنید،۲ تا تخم مرغ میزنم بهش یکم وز میدم یک ربع ۲۰ دیقه میزارم بمونه،برنجم ترجیحا برنج ایرانی یا شمال یا برنج جنوب ک خوشمزه باشه ب صورت کته میزارم،بد موادمو ک امادس کوچیک‌کوچیک بادستم سرخ میکنم تابرنجم اماده بشه،بد گوجه هارو میبرم سیخ میزنم رو اتیش کبابی میپزم گوجه هارو،بدش برنجو میکشم یه کوچولو کره ب برنج میزنم مثل کره ک تورستوارنا داخل چلوکباب میزارن ،بد اکه دوست داشتم زعفرانم قاطی برنجم میکنم برای تزیینش،این غذا داغ داغ خورده بشه خیلی خوشمزه تره

ینی تاحالا برای هرکسی درست کردم گفته فوق العادس،پیشنهاد میکنم درست کنید😄😄😄

خودمم هوس کردم نصف شبی😐

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنگدون مرغ ضرر نداره. مضر نیست اشغال بخوریم ینی

منک تاحالا ازش چیز بدی نشنیدم،بدشم همیشه ک‌نمیخوریم ماهی یکی دوبار،،منک خیلی دوست دارم

این چلوکبابای بیرونم فک‌نکنم‌گوشت درست حسابی باشه ک میخوریم😂

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

خانوما ایشون برای ارزونیش گفت گوشت مرغوب گوسفندس هم جواب میده😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری