2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی دخترمو زدم تب کرده، کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 27 پست

هر ۴ ساعت استا بده بهش عزیزم تا ۲۴ ساعت 

بعد هر ۸ ساعت بده ( حتی اگه تبش قطع شد ) دوبار 

بعد یک بار هم بده و دیگه نده گلم 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پسرمنم فرداواکسن دوماهگی داره .پسربزرگم دوماهگی اصلاتب نکردچهارساعت یه باربهش قطره میدادم .

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
همه بچه ها تب میکنن گلم  امشب و بیخوابی گلم ولی نگران نباش اصلا

چیکار کنم؟ با آب ولرم پاشویه اش کنم؟ آخه پاش یخه با اب ولرم میسوزه، الان خواب رفته مشکلی که نداره؟

وای پسرمنم فرداواکسن دوماهگی داره .پسربزرگم دوماهگی اصلاتب نکردچهارساعت یه باربهش قطره میدادم .

منم از صبح ۴ ساعت یه بار دادم اما حدود ساعت ۳ دیدم داغه، دماسنج دیجیتال گذاشتم ۳۸/۲ بود

منم از صبح ۴ ساعت یه بار دادم اما حدود ساعت ۳ دیدم داغه، دماسنج دیجیتال گذاشتم ۳۸/۲ بود

من به دیجیتال اعتمادندارم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
آخه همیشه دمای بدن بچه ام رو چک میکنم و حدود ۳۶/۵ تا ۳۶/۸ نشون میداد، پس چه دماسنجی دقیقه؟؟

من دیجیتال دارم ازین تب گیرجیوه ای شیشه ایاکه توبیمارستان میدن هم دارم باهردوش چنترل میکنم میگن قدیمیا دقیقترن