2777
2789
عنوان

چراپسریکساله ام نم میزنه ازپوشک مولفیکس سایز6؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست

بچه منم یک سالشه و تند تند عوضش میکنم...مصرف شیرخشک و آبش بالاس...من تو خونه جوراب ساقه کوتاه پاش میکنم...شلوارشم زیاد نازک نیس..نسبتا گرمه...ادرارش کمتره...فصل سرد زود ب زود ادرار میکنن...گرمشون باشه کمتر میشه ادرارشون

زندگیتون پر از عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله عزیزم خوب سعی کن شبا مایعات بهش ندی شلوار گرم هم‌پاش کن احتمالا شهرتون سرد سیره

والا فرانسه سردترازمشهده ولی نمیدونم چرااینطوری شده همین هفته اینطوری شده که اومدم ایران

استاتر جان ماشالله وزنش زیاد نیست ? حتنا ازمایش تیرویید بده اگه هم پرخوری میکنه از الان جلوشو بگیر چون بعدا دیگه نمی تونی وزنشو بیاری پایین عین دختر بزرگ من اولش هوشم اومد تپل بود اما الان که پانزده سالش خودمو به هر دری میزنم لاغر بشه اما نمیشه

تو همانی که دلم لک زده دیدارش را
مجوزنداده دکترش فعلا باید یک ماه ازواکسن یکسالگیش بگذره بعدباتشخیص دکتر میتونم بدم

اگه غذا خوب میخوره..بنظرم شیرش کم کن

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
مجوزنداده دکترش فعلا باید یک ماه ازواکسن یکسالگیش بگذره بعدباتشخیص دکتر میتونم بدم

واکسن یک سالگی؟همون ۱۸ ماهگی منظورته؟والا من بچم تا ی سالش شد دکتر گفت دیگه شیرخشک ندم

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست