2777
2789

شاید بیش از 5 بار پای سیب درست کردم و هر بار پشیمون شدم  پایین سیب به ذائقه همون خارجی ها می خوره نه ما

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شاید بیش از 5 بار پای سیب درست کردم و هر بار پشیمون شدم پایین سیب به ذائقه همون خارجی ها می خوره نه ...

منم درست کردم شکلش خوب در نیومد ولی دخترم دوست داره الان سیب ندارم میخوام با مرباش درست کنم میترسم ته بگیره یا شیرینیش زیاد بشه یا خشک بشه 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درست کردم شکلش خوب در نیومد ولی دخترم دوست داره الان سیب ندارم میخوام با مرباش درست کنم میترسم ت ...

من همه مدل درست کردم هر بار یه جوری خراب شد 

سیب تفت ندادم اب انداخت کف ظرف 

تفت دادم خشک شد 

مربا ریختم شیرین شد 

...

تهش می گفتم حیف این همه کره و آرد که حروم شد 

(البته همه اش می خوردیم ولی اون چیزی که بگی عجب چیز محشری پختم نمی شد)

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم درست کردم شکلش خوب در نیومد ولی دخترم دوست داره الان سیب ندارم میخوام با مرباش درست کنم میترسم ت ...

من همیشه باسیب تازه درست میکنم و خیلی خوب درمیاد 

فکر میکنم با مربای سیبم بد نباشه

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من همه مدل درست کردم هر بار یه جوری خراب شد سیب تفت ندادم اب انداخت کف ظرف تفت دادم خشک شد مربا ریخت ...

اره ماهم میخوردیم پس با مربا شما امتحان کردی خوب نشده بیخود انرژی نزارم کیک معمولی براش درست میکنم میگه روز دانش آموزه باید سوپرایزم کنی 😅😅 

من همیشه باسیب تازه درست میکنم و خیلی خوب درمیاد فکر میکنم با مربای سیبم بد نباشه

مربای سیب شیرین میکنه فکر کنم باید به مواد شکر نزنم 

اره ماهم میخوردیم پس با مربا شما امتحان کردی خوب نشده بیخود انرژی نزارم کیک معمولی براش درست میکنم م ...

کیک سیب درست کن خیلی بهتر می شه 

شکرشو کمتر بزن

پای سیب در کل شیرینیش کمترم هست

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

دیدم بعضی رسپیا پای سیبو با سیب کاراملی شده درست میکنن ، مرباهم تقریبا شبیه همونه دیگه