2777
2789
عنوان

چراپسریکساله ام نم میزنه ازپوشک مولفیکس سایز6؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 37 پست
استاتر جان ماشالله وزنش زیاد نیست ? حتنا ازمایش تیرویید بده اگه هم پرخوری میکنه از الان جلوشو بگیر چ ...

نه قدش هم بلنده 89هست نرماله کلا همه بچه های فامیلمون تا دوسالگی تپلین بعد لاغرمیشن خودممم خیلی تپل بودم بچگی ولی الان نه 

منم پسرم ۱۶ماهش هست کلا شیر خشک میدم بهش اخه دوبار بهش دادم شیر پاستوریزه خودموکشتم تا شصت سی سی خور ...

منم دخترم اینطور بود..تو خواب میدادم بهش بعد چند روز راحت گرفت😍

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن یک سالگی؟همون ۱۸ ماهگی منظورته؟والا من بچم تا ی سالش شد دکتر گفت دیگه شیرخشک ندم

نه واکس یکسالگی منظورمه یک ماه بگذره بعد چون توشیر گاو ویروسهایی هست که اگه قبل ازواکسن یکسالکی بدم گریبانگیرش میشه باید واکسنش توبدنش بره بعدیه ماه یعنی بشه یکسال ویک ماه میتونم بدم

چرابابا زوده ازنظرعلمی دوسال وهفت ماه باید ازجیش گرفت ولی خو ما دوساله میگیریم

منم میگم زوده تازه من  دخترم رو یک سال و ۱۰ ماهگی گرفتم جفتمون تا دوهفته اذیت شدیم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
روزی چندبار پاستوریزه بدم بهش وچندبار شیرخشک

فعلا فقط تو خواب بده بهش بعد یکی دو روز بیداری هم بهش بده..میگیره مطمئن باش

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
روزی چندبار پاستوریزه بدم بهش وچندبار شیرخشک

بچه ها شیرروبجوشونم بزارم کمی سردبشه یعنی ولرم بشه بریزم توفلاکس هیچ کارش نمیشه وگرنه هرباربخوام بدم منظورم شب تاصبحه بایدپاشم گرم کنم