2777
2789

نه.... معده بچه سنگ کوب میکنه😐😐

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من مخالف این کارام بچه باید دیمه باشه من از پنج به دخترم همه چی به غیر از غذاهای الرژی زا میدادم مشک ...

اره بابا غذای سالم بپزید بچتون هم بخوره. دختر من فرنی اصلا نمی خوره. نباید هم بخوره چون به پروتیئن گتوی حساسیت داره. سوپ بچه میپزم لب نمیزنه. اما غذای سفره رو با اشتهتی تمام می خوره. منم اکثرا خوراک اب گوشت .... میپزم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگن زیر 1سال خوب نیس

واسه خودشون میگن.به منم میگفتن بهش نده پرز معده اش بلند میشه فلان میشه.الان دیگه ماشالله بچه ی نازت یک سالشه.همه چی میتونه بخوره الکی به غذاها حساسش نکن بعدها خودت عذاب میکشی.اکثر دوستای دخترم بد غذان.ماماناشون همش دارن دو جور غذا درست میکنن که من اصلا درک نمیکنم.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

گناه داره اسهال میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
واسه خودشون میگن.به منم میگفتن بهش نده پرز معده اش بلند میشه فلان میشه.الان دیگه ماشالله بچه ی نازت ...

اخه تمایلی هم نداره به غذای ما

دوتا قاشق میخوره دیگه نمیخوره

نمیدونم چرا چندروزه شیر منم نمیخوره فقط شبا شیر و میخواد روزا نمیخوره

طبیعیه؟

نفس نفسم ذکر کربلاس،کربلا میخوام اباالفضل😢😢😢

تو سفر ه هستی بهش بدی یهو اسهال بگیره میخوای چیکار کنی

کله پاچه هم چرب هست هم دیرهضم برای معده بچه سنگینه.

سعی کن  تخم مرغ ابپز بهش بدی

یا بیسکوئیت مادر بگیر با شیر بهش بده بخوره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
فکر نمیکنی خدا ی ذره از من و شما بیشتر بلد باشه  واسه خودش گفته ۱۸ ماه شیر مادر؟!؟!؟! نعوذ با ...

وااا منک نگفتم شیر از روش قطع کردم منم تا همون ۱۸ شیر میدم نکنه شما غذا کمکی رو از ۱۸ شورع میکنین خوب منم غذا رو از همون ماه خودش شروع کردم  بهتره پیاممو دقیق تر بخونی

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
اخه تمایلی هم نداره به غذای ما دوتا قاشق میخوره دیگه نمیخوره نمیدونم چرا چندروزه شیر منم نمیخوره ف ...

بچه ها نمیتونن مثل ما یه وعده غذای کامل بخورن تا وعده ی بعدی کم کم بهش بده.در مورد شیر نمیدونم چی بگم که طبیعیه یا نه

اره بابا غذای سالم بپزید بچتون هم بخوره. دختر من فرنی اصلا نمی خوره. نباید هم بخوره چون به پروتیئن گ ...

دقیقا مثل دختر من اونم آلرژی داره من فرنی با آب درس میکنم .وای علشق آبگوشتم هس

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
دقیق خوندم اتفاقا  وقتی از ۵ ماهگی شکم بچه رو با هر چیزی پر کردی دیگه جای شیرم داشته معده ش؟؟؟ ...

خب دختر منم از 5ماهگی غذا خورده معلومه که جای شیرم دارن.مگه چقدر غذا میخورن .هی زود به زودم گشنه شون میشه.شیر خورای خالیشم دیدیم که الان چه جورین

دقیق خوندم اتفاقا  وقتی از ۵ ماهگی شکم بچه رو با هر چیزی پر کردی دیگه جای شیرم داشته معده ش؟؟؟ ...

سن شروع غذای کمکی پنج و شش هس ک دکتر دختر منم گف بخاطر رفلاکسش زودتر غذا شروع کنم منم بهش دادم بعدشم اسمش روشه غذای کمکی قرار نیس جای شیرو یگیره ک گه هرکی غذا میده بچش دیگ شیر نمیخوره خانم دکتر    .

خب دختر منم از 5ماهگی غذا خورده معلومه که جای شیرم دارن.مگه چقدر غذا میخورن .هی زود به زودم گشنه شون ...

نمی دونم با خودشون چی فکر مینن دقیقا انگار مثلا ب بچه بنج ماهه یک ساندویچ دادی ک انقدر عجیبه براشون