2777
2789
نمی دونم با خودشون چی فکر مینن دقیقا انگار مثلا ب بچه بنج ماهه یک ساندویچ دادی ک انقدر عجیبه براشون

ول کن فکر میکنن این کارا اسمش کلاسه.خواهر شوهر منم از این کارا زیاد میکرد بیسکویت مادر میگرفت دستش با عشوه به بچه اش میداد فکر میکرد کیک وبیسکویت های بیرون که معلوم نیست چیه ان  خیلی سالم تر از غذای خونه اس.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
ول کن فکر میکنن این کارا اسمش کلاسه.خواهر شوهر منم از این کارا زیاد میکرد بیسکویت مادر میگرفت دستش ب ...

اره والا عوضش من ب بچم چیزای بازاری نمیدم اصلا مثلا میریم گردش براش میوه برمیدارم غذاهاشم همه خونگی مقویه تازه کره محلی هم میریزم براش رشدشم خوبه ماشالا.اینک ادم به خوراک بچش اهمیت بده ب این معنی نیس ک میخواد شیرشو قطع کنه که 

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا عوضش من ب بچم چیزای بازاری نمیدم اصلا مثلا میریم گردش براش میوه برمیدارم غذاهاشم همه خونگی ...

ایول.تو منی یا من توام😁شوهر منم کلی چیز محلی به دخترم میده.خیلی کم مریض میشه وتوان بدنیش نسبت به همسالاش بیشتره.با اینکه دختره همه پسرا رو میزنه😁

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
ایول.تو منی یا من توام😁شوهر منم کلی چیز محلی به دخترم میده.خیلی کم مریض میشه وتوان بدنیش نسبت به هم ...

وای چه جالب... دختر منم زوره ب پسرا😁

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم