چرا؟آخه كله پاچه چيز غير طبيعي نداره توش؟واقعا بده؟؟؟؟آب خاليش؟
نه خوبه فقط زیاد نده
بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید رک بودن و بیشعور بودن خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم
آره والا.خواهرشوهرم پسرش یک سال وخورده ایشه.اومد خونمون براش سوپ درست کرد بعد ریخت تو غذا ساز لهش کرد.یعنی داشتم از تو خودمو میخوردم گفتم بابا این الان باید سر سفره بشینه این چه کاریه آخه اه😠بچه اش مثل موش میمونه از بس غذاهاش این مدلیه
یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
اگه فکر می کنی زیادی چربه و شاید اسهال بگیره کمی بت تب جوش رقیق کن. یا پوره سیب زمینی بهش اضافه کن
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
نه خیلی سنگینه. مگه کجایی که سرلاک یا تخم مرغ یا برنج پیدا نمیشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آره والا.خواهرشوهرم پسرش یک سال وخورده ایشه.اومد خونمون براش سوپ درست کرد بعد ریخت تو غذا ساز لهش کر ...
من الان دخنرم ۷ ماهس از غذای سر سفره بهش میدم سوپ خودشو نمی خوره. واسه همین غذاهای سالم می پزم که اونم بتونه بخوره
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
آره والا.خواهرشوهرم پسرش یک سال وخورده ایشه.اومد خونمون براش سوپ درست کرد بعد ریخت تو غذا ساز لهش کر ...
من مخالف این کارام بچه باید دیمه باشه من از پنج به دخترم همه چی به غیر از غذاهای الرژی زا میدادم مشکلی هم نداشت الانم ک یکسالشه غذای سفره ممیخوره رااااحتم
بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید رک بودن و بیشعور بودن خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم