2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسال و چن ماه زدم تا بالاخره ب لطف خدا نتیجه گرفتم ناامید نشو خانومی ان شالله بحق همین شب بزوددد ...

من یه سقط داشتم دکترم گفت اگه شانس داشته باشی باردار میشی ولی نشدم من کیست هم دارم که مانع بارداریه

ناراحت نباش هرچی خیره.عجله نکن نی نی هم میاد خیالت راحت..یه چیزی هم بگما هیچوقت چیزی رو به زور از خدا نخواه...درسته لحظات و روزهای سختیه ولی هیچوقت سرد و ناشکر نشو...درسته بچه خییییلی خوبه و شیرینیه زندگیه ولی اگ خدا نبودش رو صلاح زندگیت میدونه ناراحت نباش.فعلا صبر داشته باش انشاالله جواب میگیری..

ناراحت نباش هرچی خیره.عجله نکن نی نی هم میاد خیالت راحت..یه چیزی هم بگما هیچوقت چیزی رو به زور از خد ...

یبار داد ولی زود پس گرفت تو هفته هفتم این ماه خیلی امیدوار بودم شوهرم بچه دوست داره جای بچه تو زندگیمون خالیه 💔😢😔

یکسال چهار ماه پیش سقط داشتم دکترم گفت باید زود اقدام کنم حالم خیلی بده 

نگران نباش خیلیم دیر نیس ۴ ماه .کیست هم چیز حاد و خطرناکی نیس خداروشکر.ان شالله زودی باردار بشین