2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیده بودم اونایی که میزنن همون ماه باردار میشن 😢 از شانس ماست دیگه 

من که کلی گریه کردم .الان دوساله میرم دکتر تصمیم گرفتم دیگه نرم .خسته شدم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
من که کلی گریه کردم .الان دوساله میرم دکتر تصمیم گرفتم دیگه نرم .خسته شدم

نه عزیزم دکترتو عوض کن پرس و جو کن یه دکتر خوب پیدا کن خیلی بده این وضعیت  غیر قابل تحمله صبرم تموم شده

عزیزم 😢 اللن موندم ه شوهر چی بگم خیلی امیدوار بود بهم امید میداد دلداریم میداد 💔

بگو منفی انشاالله ماه دیگه.من آخریا نمیگم بهش اصلا در موردش حرف نمیزنم.پریود میشم میگم حالم خوب نیست پریود شدم

بگو منفی انشاالله ماه دیگه.من آخریا نمیگم بهش اصلا در موردش حرف نمیزنم.پریود میشم میگم حالم خوب نیست ...

پریود لعنتی خدایا میشه نه مه پریود نشم بعد یهو پریود شم ببینم یه بچه ها دارم 

نه عزیزم دکترتو عوض کن پرس و جو کن یه دکتر خوب پیدا کن خیلی بده این وضعیت  غیر قابل تحمله صبرم ...

دکترم بهترینه .ولی دیگه بدنم کشش قرص امپول رو نداره.متاسفانه هزینه ای وی اف ندارم.تصمیم گرفتم دیگه فک نکنم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
ان ششالله خدا به هممون رحم کنه

ای خدا چی میشه به ماهم یه نگاه کنی