2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 50 پست

به نظر من که این فاصله خیلی خوبه , تو اطرافیان دیدم , فقط اگه احیانا تو بارداری دوم کسالت داشته باشی کسی هست بهتون کمک کنه و از بچه اول نگهداری کنه ? من این بارداریم زمین تا آسمون با اولی فرق میکرد , بچه ام 5سالش بود , خودش پای تلویزیون مشغول میشد و من میتونستم استراحت کنم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كابينت؟😂

اخه من خودم هنوزکابینت نزدم,توشش ماه ام دی اف سه برابرشد, دردخودمم قاطی کردم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
خب عزیزم کابینت جزعی از وسایل خونه هست که حداقل ۱۰ تا ۱۲ میلیون هزینه اش میشه چیز کمی نیست که

خب چه ربطی به بچه دوم داده؟؟؟؟

الان همه تو هر خونه ای هستن کابینت هم هست دیگه

حالا چه مال خودشون باشه چه اجاره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه هاکه پشت سرهم باشن چون عقلشون نمیکشه خیلی بهم حسودی میکننو توسروکله هم میزنن

ولی اگه یکیشون بزرگترباشه عاقله 

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘
الان کابینت خ مهمه؟؟؟نباشه نمیشه بچه دوم اورد؟؟

اره وقتی مث من وسایلت یه اتاق روگرفته وجابراوسایل بچه نداشته باشی میفهمی 

الان کابینت خ مهمه؟؟؟نباشه نمیشه بچه دوم اورد؟؟

وای بنده خدا راس میگه ،من بچه دومم که بدنیا اومد خونمون رو عوض کردیم. و کابینت کمی داشت ،خب خیلی سخت بود و تا مدتها کابینت کم داشتم ،جزو لوازم راحتی هست دیگه،بعد بچه اومد هزینه ها رفت بالا نتوانستیم تا مدتها بزنیم

من دخترم یه سال ونیمشه منم توفکرم بیارم چون خودم وهمسرم مشکل باروری داریم،میترسم دیربشه بازم دوا ودکتر بخواییم،ولی میدونم نکهداریش برام سخته دخترم خیلی اذیت کرد الانم چشمم ترسیده

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
حالا هی گیر بدید به کابینتی که دوستمون گفت دیدید کابینت مشکل بزرگیه

اینامث من خونشون نمونده بی کابینت ک بفهمن دردم چیه