2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 50 پست
مادرم به رحمت خدا رفته

اگر همسرت کمک ات هست که اصلا فکر کردن نداره بییار.

اگر نیست شرایط روحی جسمی خودتو ببین..با خواب کم مشکل نداری...اگر کم بخوابی بد اخلاق نمیشی...میتونی با اولی بازی کنی.من تفاوت بچه هام پنجساله و خیلی راصیم..البته گاهی خوبند با هم...گاهی بد..همسایه ما تفاوت بچه هاش دو سال و نیمه...اونهام گاهی صدای دعواشون تا پایین میاد..گاهی هم دوست..تو فقط به خودت نگاه کن

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
امشب قیمت گرفتیم از۱۸۰شده۷۰۰,هضمش برام سخته هنوز,ب دوستمون توصیه کردم نمیدونستم اینهمه حجم ریپلایی د ...

عزیزم واقعا برام عجیب بود خب

میدونم خیلی گرون شده

ان شاالله به زودی بتونین کابینت بزنین❤❤

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌من به دنیا بیاد پسرم سه سال و دوماهش میشه نمیدونم بعدش چه قراره پیش بیاد و‌چقدر قراره اذیت بشم ولی همین الان که باردارم فوق العاده سختمه و‌واقعا دارم اذیت میشم با یه بچه کوچیک 

به نظرم به بچم‌ ظلم‌ شد بی حوصله شدم بی حالم همش نمیتونم پسرمو ببرم بیرون یا باهاش بازی کنم اونم تو یه سنیه که همش محبت و بازی میخواد حتی نمیتونم بغلش کنم😢

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من پسرم پنج سالشه و دخترم هست ماهشه اولش سخته چون نیازاشون فرق داره ولی الان خیلییییییی شیرینه و پسر ...

خب واقعاچرا باید اینقدر سختی بکشیم با اینکه مدونیم چی در پیش هست.مزه بچه رو با یکی هم میشه چشید...تا حالا که خون جیگر خوردیم یکی بزرگ شد تازه هرجایی مثل مسافرت هم با بچه کوچیک نمیرفتم...تا الان بزرگ شده میشه سه تایی همه جا بدونه دغدغه بریم....

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
اره وقتی مث من وسایلت یه اتاق روگرفته وجابراوسایل بچه نداشته باشی میفهمی 

۵زیزم خودمو ندیدی یه اتاق دارم پررررر خرت و پرت..کمد دیواری ندارم ۲ماهه..حالا میخایم نصب کنیم..ولی در کل میگم زندگی رو سخت نگیریم..هر کاری یه زمانی داره

کاربر قدیمی نی نی سایتم..مری بوسا 
خب واقعاچرا باید اینقدر سختی بکشیم با اینکه مدونیم چی در پیش هست.مزه بچه رو با یکی هم میشه چشید...تا ...

من واقعا شیرینی بچه رو تو دومی حس کردم 

سفرم میرم اتفاقا ده روز مسافرت رفتیم با ماشین چهار ماهش بود خیلیم خوش گذشت