2777
2789
عنوان

کیا تاتوی خط چشم زدن+ عکس💆💇👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 12396 بازدید | 83 پست

با اینکه خودمم وسوسه میشم واسه اینکارا ولی فکر میکنم نباشه بهتره خب چی میشه گاهی اصلا ارایش نداشته باشیم و چشم تمیز و بی ارایش خودمونو ببینیم ؟مگه اینکه خیلی چشم زشت شده باشه ..من خودم خیلی تنوع طلبم یچی مدام یشکل باشه دلمو میزنه البته درباره خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من که شوهرم دوست داشت همیشه ارایش داشته باشم مخصوصا خط چشم خیلی سخت بود همش در حال ارایش باشم با بچه شیطونی که دارم منم مهارت کشیدن نداشتم خودمو راحت کردم الانم راصیم اصلا پشیمون نشدم

ن اصلا اینطوری نیس.گذاشتن و برداشتنش قلق میخاد.من ک با ی انگشت اشاره بدون آینه میذارم و برمیدارم.

از عفونت کردن چشمم میترسم کلا من از لنز ترس دارم چون میگم خیلی حساسه بعد عمل بینی هم خوشم نمیاد چون بنظرم خیلی ریسکه آدم مرکز صورتشو بسپره دست کسی وقتیم میبینم اینایی ک عمل کردن پشت لبشون انقد بلند میشه و لبشون انقد مسخره میشه خیلی بدم میاد یا صداشون تغییر میکنه یا یکی از دوستان پیش ی دکتر خیلیییی عالی رفته بود ولی بینیش حس نداشت آب ریزش می‌گرفت تا ب لبش نمی‌رسید متوجه نمیشد حالم بهم می‌خورد میدسدمش

حیوان مورد علاقم: اکسم

اره خیلی بهتر میشه این بدون ارایش بود ریملم بهش جلوه خاصی میده

میشه یبار دیگه بزارین ببینم‌.منم دوس دارم انجام بدم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
از عفونت کردن چشمم میترسم کلا من از لنز ترس دارم چون میگم خیلی حساسه بعد عمل بینی هم خوشم نمیاد چون ...

عزیزم بدن احتیاج به مراقبت و بهداشت داره.شما هرکدوم قسمت از بدن رو بهداشتشو رعایت نکتی مشکل ساز میشه برات

عزیزم بدن احتیاج به مراقبت و بهداشت داره.شما هرکدوم قسمت از بدن رو بهداشتشو رعایت نکتی مشکل ساز میشه ...

آره درسته ولی خواهرم برای عروسیش لنز گذاشت براش ا ایستگاه چقدم هزینه گرفت بعد عروسی چشمش ورم کرد عفونت کرد گفتن دستش شاید آلوده بوده یا چشمت حساس بوده و اینا از اون ب بعد ترسیدم هرموقع هم حرف لنزو میزنم مامانم 600 مدل اخباری ک با لنز کور شدن برام میاره کلا منصرف میشم🤣😫😂😂😂

حیوان مورد علاقم: اکسم

لنز ک من خیلی میترسم تا حالا تو عمرم لنز نزاشتم بعدم میگن آدم یکم تار میبینه برا همین هم از گزاشتن و ...

منم مثل تو فکرمیکردم گذاشتن و درآوردنشم خیلی راحت تر ازاونه که فکرشو میکنی لنز لک داشته باشه تارمیبینی باید لک هاشو با سرم پاک کنی محلولش رو هربار عوض کنی دستات رو موقع گذاشتن و درآوردن با مایع بشوری.

البته من اهل لنز نیستم لنزهای من بی رنگ هستن طبی هستن به جاعینک گرفتم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍