2777
2789
عنوان

کیا تاتوی خط چشم زدن+ عکس💆💇👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 12398 بازدید | 83 پست
بنظرم این کارا دیگ خز شده اصلا ارزش داره شما بخاطر ی خط چشم 5 دقیقه ای چشمتو ب خطر بندازی واقعا ک دل ...

هم سن هستیم اما با این تفاوت که من توعمرم خط چشم نکشیدم🤣🤣😂😂چندبار خریدم نکشیدم موند خشک شد

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=73767250]منم حوصله ندارم بزنم بشورم .ربطی ب سن نداره 26سالمه.ولی قشنگه [/QUOTE]

من زدم پلك بالا و كمي از پايين عاليه خيلي به دردم خورد.الان يكساله زدم.ازمنكه درد داشت.اما خب زمانش خيلي كم بود

یه روز خوب میاد

عزیزم شاید چون بی حسی نزد یا کارشو خوب بلد نبود ب دکتر هم مراجعه کردی ؟وااای دیگ ترسیدم واقعا فک کنم ...

گفتم که اون بی حسی رو هر جا رفت شانس من پیدا نشد دیگه از سر مجبوری بدون بی حسی زد 

هم سن هستیم اما با این تفاوت که من توعمرم خط چشم نکشیدم🤣🤣😂😂چندبار خریدم نکشیدم موند خشک شد

خخخ من اوایل ک خواهرم می‌کشید فکر میکردم کاریه ک هیچ وقت تو عمرم یاد نمیگیرم خیلی دستم میلرزید یا نمیتونستم دوتا رو یک جور در بیارم ولی دوران دانشگاه انقد کشیدم ک دیگ سرکلاس با ی اینه کوچیک میکشیدم

حیوان مورد علاقم: اکسم

خخخ من اوایل ک خواهرم می‌کشید فکر میکردم کاریه ک هیچ وقت تو عمرم یاد نمیگیرم خیلی دستم میلرزید یا نم ...

منم دانشجوام الان اما تا الانکه نکشیدم منم حس میکنم سخت باشه اما هرچیزی باتمرین بهترمیشه من بار اول لنز رو دکتر گذاشت تو چشام شب موقع خواب اصلا نمیتونستم دربیارم درنمیومد نا امیدشدم بلاخره ازچندین نفرپرسیدم دراوردم روز دوم هم خودم که میخواستم بذارم نمیشد هی میفتاد تا بلاخره شد از بار سوم خودم درعرض ۳۰ ثانیه میذارم کمترازاونم درمیارم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
منم دانشجوام الان اما تا الانکه نکشیدم منم حس میکنم سخت باشه اما هرچیزی باتمرین بهترمیشه من بار اول ...

لنز ک من خیلی میترسم تا حالا تو عمرم لنز نزاشتم بعدم میگن آدم یکم تار میبینه برا همین هم از گزاشتن ودراوردنش میترسم هم از تار دیدن

حیوان مورد علاقم: اکسم

لنز ک من خیلی میترسم تا حالا تو عمرم لنز نزاشتم بعدم میگن آدم یکم تار میبینه برا همین هم از گزاشتن و ...

ن اصلا اینطوری نیس.گذاشتن و برداشتنش قلق میخاد.من ک با ی انگشت اشاره بدون آینه میذارم و برمیدارم.