2777
2789
تا میتونی خودتو پیش مادر شوهرت عزیز کن تا بیشتر بسوزن  معلومه که وضع مالیت خیلی بهشون سنگین او ...

روایطم به شدت با خانواده شوشو سرده.البته از وقتی کارم گرفته اونا باهام خوب شدن اما چون من دلم ازشون‌چرک شده محل نمیدم بهشون

خدایاشکرت.
بارداری بعدی حتما زیر نظر متخصص بارداریهای پرخطر باش  شما که تمکن مالی داری چرا واسه دومی احتی ...

فقط از خدا میخام زودتر بچه بده دهن اینارو ببندم.میخاستم ازمایش بدم بعد از اولی.اما دکترم گف مهم نبس بعدی سالمه!

خدایاشکرت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم‌دعا نویس گف سر زبونا افتادی چشمت زدن.با اینکه اعتقاد نداشتم اما از افسردگیه شدیدم رو‌اوردم به د ...

از رفتن پیش دعا نویس متنفرم و خیلی خیلی بدم میاد ،هرگز این کار رو تکرار نکن ،اگه به خدا معتقدی همون خدا برات کافیه ،رفتن پیش دعا نویس کفره 

هر چیزی راه حلی داره ،شما باید زیر نظر متخصص بارداریت کنترل شه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
روایطم به شدت با خانواده شوشو سرده.البته از وقتی کارم گرفته اونا باهام خوب شدن اما چون من دلم ازشون‌ ...

اشتب می کنی 

دور جاریا رو میشه خط کشید 

اما هرگز دور مادر شوهر و خاهر شوهر رو خط نکش ،اونا جزیی از زندگیمونن بخایم یا نخایم ،

سعی کن آروم آروم بهشون نزدیک شی ،میدون رو واسه جاریا خالی نکن اشتباهی که من سالها کردم و تازه فهمیدم بچه های اینجا روشنم کردن 

اشتب می کنی  دور جاریا رو میشه خط کشید  اما هرگز دور مادر شوهر و خاهر شوهر رو خط نکش ،او ...

اخه خیلی عذابم دادن.بگم یه طومار میشه.من ۵سال باهاشون‌ساختم اما اونا با تبعیضاشونو کاراشون منو دور کردن.حالام که وضعم خوبشده اونارو جز ادم حساب نمبکنم.چون وافعا غذابم دادن

خدایاشکرت.
بدیش اینه بلد نیستم جواب بدم دل بسوزونم‌.و یک چیز دیگه‌اینکه اونا همشون‌سفیدن من سبز و گندمی ام خیلی ...

دل هیچ کسیو نسوزون 

فک نکن اونا هنر می کنن چوب خدا بی صداست 

جاری منم قد کوتاه و مو قرمزه اما یه زبون چرب و نرمی داره همه رو مجذوب خودش میکنه 

همه چیز قیافه نیست که ،روابط اجتماعی خوب داشتن ،زبل بودن ،سر زبون داشتن خودش هنره 

بعد هم شوهرت تو رو پسندیده بیخیال این جاریای دیوونه باش

بدیش اینه بلد نیستم جواب بدم دل بسوزونم‌.و یک چیز دیگه‌اینکه اونا همشون‌سفیدن من سبز و گندمی ام خیلی ...

وا سفیدی سبزگی عیب نی من خودمم گندمی تیره ام وبگو مثلا چی می گن تا بت بگم چی جواب بدی

من خودمم یه بدی دارم.به شدت منزوی ام.و خجالت میکشم روابط برقرار کنم.براهمین خیلی جاریام‌سواستفاده کردن و خانواده شوهرمم واقعا بمن ظلم کردن.مثلا جلو همه جواب سلام منو نمیدادن خیطم میکردن یا میگفتن فلانی یعنی من.چقدر ریزه میزس من قدم ۱۶۰ته.یا میگفتن فلانی یعنی جاریم چقدر سفید و نازه

خدایاشکرت.
وا سفیدی سبزگی عیب نی من خودمم گندمی تیره ام وبگو مثلا چی می گن تا بت بگم چی جواب بدی

مثلا یبار به جاریم گفتم دوستدارم موهامو شرابی کنم‌گف اره بتو نیاد چون سبزه ای.یا یبار گفتم چقدر این گردنبند بلندا قشنگن گف به گردن‌بلندا میاد تو برندار.یام‌اینکه میگه وزنت چقدره میگم ۷۰میگه وای چقدر کمه وزنت من ۸۰تادم.بعد اون‌جاری دیگم میگه اخه تو قدت بلنده اون‌کوتاهه

خدایاشکرت.
اخه خیلی عذابم دادن.بگم یه طومار میشه.من ۵سال باهاشون‌ساختم اما اونا با تبعیضاشونو کاراشون منو دور ک ...

مادرشوهر من خالمه بین منو دو تا جاریام کای فرق گداشت 

منم کینه  ای شدم و سرد سرد شدم طوریکه اونا می گفتن این خودشو میگیره چون باباش پولداره 

اما اخیرا رویه رو عوض کردم احساس کردم میدون واسه جاریام خالی کردم حالا آی دیدن داره قیافشون بخصوص جاری وسطیم که خودشیرین و دو بهم زنه با بد گوییاش بین منو خالمو شکر آب کرد اساسی ،منم ساده حرفای دروغشو باور کرده بودم 

مادرشوهر من خالمه بین منو دو تا جاریام کای فرق گداشت  منم کینه  ای شدم و سرد سرد شدم طور ...

خوشبحالت حداقل خجالت نمیکشی .من خیلی خجالتیم.و اینکه بمنم میگن این قده.من خانواده از لحاظ مالی خیلی پایینتر از خانواده شوهرم هستن

خدایاشکرت.