2777
2789

یبار حرف از اپیلاسیون شد .جاریم گف پوستت کبود نمیشه؟گفتم نه.بعد اون گف مال من کبود میشه خونی میشه.بعد اون جاری دیگم گف اره چون اون سفیده تو سبزه ای😑

یعنی از هرچیزی منتظرن علیه من یه چیزی بسازن مسخرم کنن غیر مستقیم

خدایاشکرت.
مثلا یبار به جاریم گفتم دوستدارم موهامو شرابی کنم‌گف اره بتو نیاد چون سبزه ای.یا یبار گفتم چقدر این ...

اگه واسه قد گفتن بگو دختر باید ریزه باشه ک پشت شوهرش میایسته پیدا نباشه همم ریزه ها بغلی ترن البته من خودمم ریزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم یه بدی دارم.به شدت منزوی ام.و خجالت میکشم روابط برقرار کنم.براهمین خیلی جاریام‌سواستفاده کر ...

ببین جاری وسطی من نسبت به ما دو تا عروس چاقتر ،کوتاهتر و زشت تره ،این چیزایی که تو میگی بدترشو به اون گفتن مثلا یه بار پدرشوهر بهش گفت پسرت که فد بکشه میزنه تو سرت ،از بس کوتوله ای ،البته نا گفته نماند که این جاری منم خودش کرم داره اساسی ،اینطور نیست که مثل شما از سر مظلومیت این حرفا رو بشنوه ،ولی در عوض زشتی ظاهریش خدا یه زبون بهش داده ،یه سیاستا داره منو و جاری کوچیکه رو تو جیب بغلش میزاره از بس مارمولکه ...تو فامیلای شوهر پشتش بهش میگن آن شر لی چون مو قرمزه ولی تو روش تحویل میگیرنش درست و حسابی چون زبونش خیلی نرمه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
اگه واسه قد گفتن بگو دختر باید ریزه باشه ک پشت شوهرش میایسته پیدا نباشه همم ریزه ها بغلی ترن البته م ...

دقیقا به جاری من هر کی میگه کوتوله ای 

در ج میگه زن باید ظریف باشه ظرافت زن قشنگش میکنه واسه شوهرش هم راحت تر دلبری میکنه 

خوش بحال جاریت حداقل زبون‌داره.من خیلی مظلومم.تنها صلاحم درامدمه وگرنه هیچی.

خب ازشون یاد بگیر ،تو جاری چندمی ؟؟

منم خودم بی زبونم یعنی جواب بده نیستم اما چرب زبونیو از جاریام یاد گرفتم تو که ماشالله پنج تا داری 

یا میگه وای منو نبینه شوهرت که بعدا کلی تو خونتون بحث از تیپ من میشه.😔وقتی این‌چیزارو میگه‌دوستدارم خفش کنم.توروخدا راهکار بدید بسوزونمشون خیلی احتیاج‌دارم

خدایاشکرت.