2777
2789

حالا از بحث این تاپیک گذشته میتونی از علت موفقیتت تو کارت بگی؟واقغا چیکار کردی که انقد کارت گرفت؟به ثورت اقساط میدی؟وسیله هارو از گجا میخری که برات ارزونتر تموم میشه؟واقعا آفرین آفرین شوهرت باید بهت افتخار کنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا از بحث این تاپیک گذشته میتونی از علت موفقیتت تو کارت بگی؟واقغا چیکار کردی که انقد کارت گرفت؟به ...

باور کن هیچ کار خاصی نکردم فقط اول کارم‌تبلیغات زیاد کردم و اینکه میگن دعایه دل شکسته براورده میشه فک میکنم بیشتر همین کمکم کرد

خدایاشکرت.

ببین من دوتا بچه دارم یکی 7 سال یکی هم انشا الله تا چند روز دیگه به دنیا میاد و 30 سالمه ولی جاریم 32 سالشه و یه ساله ازدواج کرده بچه دارم نمیشه ایا دیر ازدواج کردن و بچه دار نشدن اون تقصیر منه ؟؟ همیشه ناراحته من اصلا بهش چیزی نمیگم سالی دوبارم بیشتر نمیبینمش ولی اون همیشه داره خود خوری میکنه و توهم داره میگه نازاست اخه کسی که سقط میکنه یا یه ساله خونداره که نازا نمیشه ولی این توهم داره و میگه چرا من دوباره حامله شدم قبل اون 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
سلام.بگو عزیزم میشنوم🤔

بنطر من بجای خرید طلا یه مقدار وقت بزار برو خرید و با توجه به تیپ و وزنت کلا یه لباسای دیگه بخر سرتا پا مدلتو عوض کن

نگران رنگ پوستتم نباش خیلی لباسا هست و رنگها که تو تن سبزه ها زیباس.

اگه دوست خوش سلیقه ای داری ببرش برات خرید کنه فرم لباسای بیرون و تو خونه رو عوض کن

بعد یه آرایشگاه توپ برو و مدل و رنگ موهاتو متفاوت کن

مدل ابروهاتو قشنگتر کن مدل آرایشتو عوض کن خیلی از کسایی که میبینی شاید زیبا نباشن ولی تیپ قشنگ و ارایش خوب میزنن و ادم کیف میکنه نگاسون کنه 

لاک خوشرنگ بزن یه طلای طریف بنداز.

به متلکا بی اعتنا باش

نحوه حرف زدنتو کمی عوض کن و مهربونتر باش و اونارو ندید بگیر

گاهی یه لبخند و سکوت از ۱۰۰تا فحش بدتره

❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم من فقط یکی دو صفحه رو خوندم ولی زیاد طلا ها تو رو نکن ، طلا نظر میاره و چشم میخوری ، خودمم طلا زیاد دارم دختر طلافروش هم هستم هم خودم و هم خانواده ام خیلی بد چشم میخوریم همیشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من دوتا سقط داشتم اونا هم یکی یکی زایمان کردن حالا هی بمن‌تیکه‌میندازن.دلمو خون‌میکنم

خيل ی بده کسی دل کسی رو بشکنه دخترم کوچیک بود میذاشتمش مهد همش مریض بود خودم خسته عذاب وجدان هم داشتم روحیم داغون بود همکارم خیلی دلمو میشکوند شاید هم بیمنظور که به بچت برس بدنش ضعیفه من هرکاری از دستم برمیاومد میکردم الان بچه هاش با اینکه خانومش خونه داره همش مریضن سینوزیت صرح آلرژی شدید با اینکه حتی نفرینش هم نکردم 

عزیزم چرا اینقدر ناامیدی.دوتا سقط ک چیزی نیست من با سه تاشم دیدم ک سریع باردار شدن.پیش بهترین دکتر شهرتون برو.الان اصلا نازاییی وجود نداره.بعدم ب سرو وضع و لباسات خیلی بیشتر برس.و مطالعه هم داشته باش.خیلی با شخصیت و باکلاس رفتار کن و خودتو همسطح جاریای خاله زنکت نکن.خونه هم ب نام خودت بخر ک مالت سفت و محکم بشه.با مادرشوهرت هم فقط و فقط درحد احترام بزرگتری رفتار کن ک نگن بی ادبه.اگه باز جاریات تیکه انداختن از همین جوابای بچه ها استفاده کن تاحساب کار دستشون بیاد و دفعه دیگه جرات نکنن