2777
2789
من شاعلم‌درامد خیلی خوبی دارم اما اونا نه.قبلا فک میکردم چقدر موفقم.اما الان خودمو خیلی حقیر میبینم

چرا خودتو حقیر میبینی گلم

خب معلوم شد جاریات به وضع مالیت حسادت میکنن تو نباید از انرژی منفی اونا حس بگیری 

هدف جاریات هم همینه که تو رو تحقیر کنن

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایست قلبی و هیدروپس.مشکلم انعقادیه 

دنبال درمان رفتی ؟؟

امپولایب مثل هپارین و...مگه تو بارداری مصرف نکردی ؟

خب گلم درسته که اونا مریض وحسودو احمقن وای چقد حرص خوردم فدات شم هیچ وقت وقتی کسی ناراحتت میکنه هیچ عکس العملی نشون ونقطه ضعف نده دستشون اگه جوابی داشتی بده اگه نه جای دیگه تلافی کن  دست بزار رو نقطه ضعفشون

مغازه دارم.ماهی بالایه ۵تومن حتی گاهی اوقات به ۱۰تومن هم میرسه

تا میتونی خودتو پیش مادر شوهرت عزیز کن تا بیشتر بسوزن

معلومه که وضع مالیت خیلی بهشون سنگین اومده 

احتمالا در جمع دوستانشون غیبت تو باشه 

خب گلم درسته که اونا مریض وحسودو احمقن وای چقد حرص خوردم فدات شم هیچ وقت وقتی کسی ناراحتت میکنه هیچ ...

دقیقا.خودمو خیلی ریلکس نشون میدمو خندون .اما از درون داغونم شدید

خدایاشکرت.
تا میتونی خودتو پیش مادر شوهرت عزیز کن تا بیشتر بسوزن  معلومه که وضع مالیت خیلی بهشون سنگین او ...

رفتم‌دعا نویس گف سر زبونا افتادی چشمت زدن.با اینکه اعتقاد نداشتم اما از افسردگیه شدیدم رو‌اوردم به دعا نویس

خدایاشکرت.
والا دقیق نمیدونم.اما شغلمو مادرشوهرم اینا خیلی میزنن تو سره اونا

خب عالیه توهم هی پزبده .

اینم بگو وای اره دوست ندارم مثه شما پیریه زود رسو تجربه کنم چه خوب شد گفتینا بعدم یه نیشخند بزنظ

خب عالیه توهم هی پزبده . اینم بگو وای اره دوست ندارم مثه شما پیریه زود رسو تجربه کنم چه خوب شد گفتی ...

😂😂😂😂😂.من هی میرم‌طلا میخرم هر ماه یکیشو رو میکنم.فک میکنم این‌تنها صلاحمه😔😔

خدایاشکرت.
نه .بعد از سقط دوم بزور و بااصرار خودم ازمایش نوشت.

بارداری بعدی حتما زیر نظر متخصص بارداریهای پرخطر باش 

شما که تمکن مالی داری چرا واسه دومی احتیاط نکردی !!

برو زیر نظر پزشک متبحر ان شاءالله خدا بهت یه فرزند سالم و صالح میده ،و دهن چند رأس جاریتم بسته میشه