2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا باید اینجوری بشه. منم تیر ۹۵ سقط تو سه ماهگی داشتم بخاطر توقف رشد. دی ماه ۹۵ دوباره باردار شدم و شهریور ۹۶ پسرم دنیا اومد الانم رو پام خوابیده. فکر سقط نکن 

شکرت که می گویم شکرت

ازت آزمایش خون نگرفتن علتشو پیدا کنن من دوتا پشت سرهم باردار شدم دوتا شم قلب نداشت خودبه خود سقط شدن ولی بعدیشو باردار شدم خدارو شکرسالم بود موقع سقط ازم آزمایش خون گرفتن خداروشکر مشکلی نداشتم

خیلی نگرانم. یعنی ممکنه مشکل زنتیکی باشه. ما عریبه هستیم

نه عزيزم منم مثل شما همين اتفاق برام افتاد پارسال ،فردا پسرم دنيا مياد يه سقط خيلي شايعه اصلا بهش فكرم نكن

توکلت به خدا باشه آرامشتو حفظ کن استرس نداشته باش منم مثل تو بودم از بارداری بعدی میترسیدم حتی لک لانه گزینیو دیدم فکرکردم دوباره داره سقط میشه رفتم سونو دکتر گفت همه چیزش نرماله داشتم بال در میاوردم 

توکلت به خدا باشه آرامشتو حفظ کن استرس نداشته باش منم مثل تو بودم از بارداری بعدی میترسیدم حتی لک لا ...

وقتی رفتم سونو و صدا قلبش نمیومد خیلی داعون شدم همش میاد جلوچشمام