2777
2789
عنوان

ماشین های مزائده ای

7101 بازدید | 5 پست

سلام دوستان یکی ب من بگه خرید ماشین های مزائده ای دولت چجوریه؟چون با قیمت خیلی خوبی میفروشن کسی میدونه قضیش چیه؟مشکلی پیش نمیاد بعدا؟مسی تا حالا تجربه خرید داشته؟

من شنیدم در موردش.قیمت پایه خیلی کمه.اگه ببری خب سود کردی.ولی مراقب باش بعضیاشون خیلی داغونن.مثلا ممکنه بعضیشان ماشین حمل مواد مخدر بوده که پلیس توقیف و مصادرش کرده.معمولا ماشینای تندرو واسه این کارن.و فنرهای عقب ماشین را میکشن بالا که وقتی بار تو صندوق عقب میذارن ضایع نباشه.

بنزهای پلیس که داغونن از بس باهاشون تازوندن.همه رو خرج افتادن.با یه بلدکار ماشین برو که جنس خوب گیرت بیاد.

خدایا شکرت   
من شنیدم در موردش.قیمت پایه خیلی کمه.اگه ببری خب سود کردی.ولی مراقب باش بعضیاشون خیلی داغونن.مثلا مم ...

یدونه اونروز دیدن هم مدلش بالا بود هم تمیز بود هم کم کار کرده بود موندیم بعدا مشکلی پیش نیاد شما خودتون کسیو میشناسید ک خرید کرده باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله از اقوام چند نفر بودن که خریدن.انگار راضین که.پژو و تویوتا هایلوکس و بنز الگانس و ون خریدن.ولی ب ...

خیلی ممنون اونوقت اگ بخوای بفروشی مشکلی پیش نمیاد؟مثلا ماشینو چون مزائده ای هست باید همون قیمت ک خریدی کمترم بفروشی اره؟

خیلی ممنون اونوقت اگ بخوای بفروشی مشکلی پیش نمیاد؟مثلا ماشینو چون مزائده ای هست باید همون قیمت ک خری ...

عزیزم اگ تو سایت باشی ممنون میشم جواب بدین...شما ماشین مزایده گرفتین؟چطور بود؟منظور تمیز و واقعا کارکرداشون درسته؟و اینکه موقع فروش مشکلی پیش نیومد؟؟؟

İyi ki sevmişim seni