2777
2789

سلام واقعا من حس بدبختی دارم‌ یا همه مکل دارن اصلا آدمی نیستم بخام باکسی حرف زندگیمو بزنم یا ازکسی از زندگیش بپرسم جز اینجا تایپیک میزارم‌ باهیچ کس حرف نمیزنم 

۱۰ساله ازدواج کردیم و یه بچه نزدیک ۴ساله داریم نه اخلاق داره نه پول داره هیچی نداره یکمم بخام حرف بزنم دست بزن داره بخاطر بچم اصلا باهاش بحث نمیکنم

من خونه پدرم تورفاه بودم و درس خوندم و شرایطم خوب بود اما الان چی حتی نمیپرسه ماهی هزارتومن نیازداری یا نه فقط خوردو خوراک رو میخره اونم چون خودش شکموعه

من خودم دورکاری میکنم و چیزی بخام برای خودم و بچم خودم میخرم با حقوقم 

حومه زندگی می‌کنیم و هیچ کس نزدیکم‌ نیس از محله زندگیم به شدت بدم میاد هرچی به همسرم میگم میگه همینی که هست ناراحتی برو خونه بابات 

اخمم میکنه میگه کارمیکنم دیگه چیکارکنم تمام حقوقش میره برای قسط و قرض بماند تک پسره و خانوادش چه وعده وعیدایی دادن که من اومدم سره زندگی و تا مرز طلاق رفتیم و ‌...وهیچ کاری نکردن بگذریم دیگه اونا تموم شده اما الان به شدت بریدم و دیگه اصلا دوسش ندارم الانم خودم خرج خودمو و بچم میدم اون فقط خوردو و خوراک رو میگیره اونم کم و بیش فقط چیزهای ضروری

بخاطر بچم فقط دارم تحمل میکنم خسته شدم از این شرایط واقعا دیگه تحملش سخته میگه جداشی رنگ بچه ام نمیبینی فقط بخاطر بچم موندم چیکار کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایطم سخت تره خیلی سخت تر تو‌حوصلم نیست بخام بگم آرزوی مرگ دارم همین

دلم‌میخاد همه خانمایی که انقدر پاک و صادق دارن ذره ذره زندگی شونو میسازن مخصوصا مادرایی که بخاطر جگرگوشه هاشون بچه هاشون از همه چیز خودشون میگذرن همشونو توآغوش بگیرم و بگم ما همو داریم خدا باهامونه انشالله روزای خوب ماام میرسه

بچه تا ۷ سالگی با توئه بعدم یادش بده بگو پیشش واینسته و بگه مامانم رو میخوام تازه الکی میگه تو بگو باشه بچه مال تو من نمیخوام خودش میاره دو دستی تقدیمت میکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب وقتی درآمدش کمه چه کنه بنده خدا؟؟؟ضمنا شما ۶ سال باهاش بودی دیدی وضعیت اینه خب بچه دار نمیشدی و ج ...

مشکل من بیخیالیشه نمیشد همه چیز رو اینجابگم مثلا چندروز تعطیله پول نداره خودشو میزنه به در و دیوار که پول قرض کنه بره مسافرت درصورتی که به من هیچ پولی نمیده و میخاد اون قرضارم پس بده کلی واسه من قیافه میگیره که آی چطوری قرض رو بدم و فلان حرفی ام بزنم دستش روم بلند میشه 

شرایط برای همه سخته سعی کن یکم درکت رو بیشتر کنی

بحث درک نیس درک کردم که دارم باهاش تواین شرایط تو حومه و بی پولی و ...زندگی میکنم بحث اینه وقتی خودش یه چیزی رو بخاد خداشاهده قرض میکنه به شدت مسافرتیه ولی باکدوم پول با پول قرض که نمیتونه پس بده و هرروز دعواش رو بامن داره 

هی خواهر هر کدوممون یه مدل درد داریم بیخیالی طی میکنیم تا بگذره وگرنه که دیونه میشیم بازم خدا رو شکر ...

میدونم‌ به خدا شرایط همه سخت شده اما مشکل من اینه دیگه عشقی به همسرم ندارم و به زور دارم باهاش زندگی میکنم 

شرایط سخته ولی مبارزه میکنم تن به هرچیزی نمیدم شش ماه تغییر اساسی کردم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید