2777
2789

چقدر خوبه کسی دوست داشته باشه ها:)نههه؟!

من و هیچکس دوس نداشت🤝

یعنی مثلا خانوادم سمی بودن دوستام بی وفا بودن و منفعت طلب 

حتی کسی که عاشقش بودم متنفر بود ازم 

بعد ازم میپرسن چرا وارد رابطه نمیشی چرا دل نمیدی به کسی؟ روم نمیشه بگم اینا رو بهشون ک..میگم خوشم نمیاد همین🥲 

واقعننن خیلیی روزای سختی رو میگذرونم و آدمیم که وقتی ناراحتم به هیچکی نمیگم نهایتا راجبشت و نی نی سایت بگم.. بعدشم میرم اکسپلور .. 

کلن هیچوقت کسی پیشم نبود و همه فک میکنن من هیچ مشکلی ندارم تو زندگیم و تو نازو نعمت بزرگ شدم🙂

فقط امیدوارم.. امیدوارم ی روز یکی باشههه.. نمیدونم همینطور الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هممثل شما بودم ـشوهرم هم عاشقم نیست. امیدوارم برای شما خوب رقم بخوره ادامه ی زندگیت

بعضی وقتا میگم آدمی ک پدر مادرشم واقعن دوسش نداشتن و بچه مردم دوست داره؟ 

مرسی گلمن 

:))نمیدونم به چیه به شانسه به قلبم به چیههه

به اینه که خدا با بعضیا حال میکنه بهشون عزت و شانس و همه چی میده حتی اگه آدمای رذل و بی لیاقتی باشن ،به بعضیا هم اصلا نمیده چون باهاشون حال نمیکنه حالا هرچقدر هم خوب و مظلوم باشند

عزیزم تنها نیستی خییلی ها مثل تو هستند منم همسرم با اومدنش به خواستگاری من و ازدواج با من باعث شد من نصیب کسایی که واقعا منو دوست داشتن نشم و خودش هم هیچ وقت منو دوست نداشت و همیشه هم از تنفرش به من می‌گفت گذشتتتتتتت و الان تنها خواسته ش از خدا اینه من ذره ای دوستش داشته باشم و ندارم