2777
2789
عنوان

مامانايي كه حدرد سن بچشون يك ساله

64 بازدید | 9 پست

سلام الان تو اين سن دختر من دلش ميخواد بازي كنه همش انا تو فاميلمون كه بچه نداريم دلم ميخواد جايي ببرمش كه با بچه هاي همسنش بازي كنه شماها چي پيشنهاد ميكنيد؟محلمونم نزديك يوسف آباده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كاش بود واقعا جايي چون بچه ها تو خونه حوصلشونم سر ميره

ببین تی وی روشن کن بزن کانالای مخصوص بچه ها خوششون میاد با فاصله بذار ببینه,براش تو خونه استخر کوچولوی توپ درست کن....گاهی ببرش خونه دوستی فامیلی.....پسر من با دیدن مهمون یا بچه کوچیک خیییلی ذوق زده میشه,طفلکا بس که تنهان

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
ببین تی وی روشن کن بزن کانالای مخصوص بچه ها خوششون میاد با فاصله بذار ببینه,براش تو خونه استخر کوچول ...

اره بابا خيلي دام ميسوزه زمان ما همه فاميل بچه داشتن هم سن ما اين طفلكا تنهان الان زنگ زدم خانه كودك چندتا پرسيدم ساعتاش بده تا ٥مثلا بد خواب مبشه اونجوريم خوابش بيچارم ميكنه 

اره بابا خيلي دام ميسوزه زمان ما همه فاميل بچه داشتن هم سن ما اين طفلكا تنهان الان زنگ زدم خانه ...

خانه های بازی,اغلب بالای دوسال نیستن مگه؟؟مناسب یکسال چی هست مثلا کجاها؟

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
خانه های بازی,اغلب بالای دوسال نیستن مگه؟؟مناسب یکسال چی هست مثلا کجاها؟

چرا اسباب بازياي مناسب يك سالم دارم ميگم چند روز پيش رفتم بام لند كيد كلاب خيلي خوب بود قشنگ تاب سرسره كوچيك ازين اسبا كه ميچرخن كوچولو واسه سن اينا اما خب دوره هميشه نميتونم برم ساعتشم تا دوازده شب بود خوبيش اين بود