2777
2789
عنوان

عاقبت گنده پوووزی🤣

845 بازدید | 42 پست

این مطلبو میگم که هم یک کم بخندین هم حواستون باشه که کی باید قپی بیاین🤣

یه عمه قلدر دارم که فکر میکنه همه پسرا و دخترا و داماداشو عروساشو اصلا هرکی باهاش سلام علیک داره غلام حلقه به گوششن.

امروز همگی خونه مادربزرگم جمع بودیم.همین عمه که به تازگی عروسش رو عقد کرده توی جمع با عروسش یه دعوای لفظی کرد و با وساطت ما تموم شد و عروسش به حالت قهر از اتاق بیرون رفت. زن عموم که بدش نمیومد با عمم سر به سر کنه گفت این عروست هنوز نیومده که خوب جوابتو میده.یهو عمم قاطی کردو داد زد همین فردا میفرستمش خونه باباش، من اگه برای این دختر عروسی بگیرم فلانم من اگه بذارم این بیاد خونه پسرم فلانم.همین جور که داشت خط و نشون میکشید گلاب به روتون عروسش از تو توالت داد زد مااااماااان آفتابه آب نداره.🤣😅عمم هم سریع از جاش پاشد و گفت چشم مادر جان اومدم.هزار بار گفتم این توالتو لوله کشی کنید.اون لحظه قیافه ما دیدنی بود😑😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا واژه جدید اختراع نکنید اون گنده گوزی هست🤣🤣🤣🤣

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

وای😂😂😂😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/