2777
2789
عنوان

تو خونه تون وسیله مسیله زیاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 28 پست
بخدا خونه بزرگ هم سخته خیلی،چند روزه حیاطو نشستم۱۵۰متره ،چندروزه آشپزخونه کامل مرتب نیست اتاق خوابا ...

دیگع نه در اون حد بزرگ .

خونه من کوچیک مجبورم وسیله هامو همه رو روهم بریم برا برداشتن ی چیزی کلی وسیله بابد جا ب جا کنم سخته همین امشب کلی غر زدم سر این چیزا منم سخته. بخدا خسته میشم بیشتر وسیله هامو نمیتونم استفاده کنم چون جایی ندارم بذارمشون ک دم دست باشن میچینم رو هم بذ تنبلیم میاد برا ی وسیله کلی وسیله جا ب جا کنم

من یه مدت حالم خوب نبود همه چی تلنبار شدهمیخوام یه خونه تکونی اساسی بکنم هر چی هم استفاده نمیشه به خ ...

آره لباس ها خیلی بهم ریخته میشه سبک باشه چقد خوبه

معجزه شکر گزاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله زیاد دارم نمیتونمم بندازم بره چون نمیشه دوباره خرید خیلی گرونن مثلاً سه تا پالتو دارم داغونن و ...

آره بخدا 

فک کن از بس گرونه دیگه حتی نمیشه به آسونی خرید

معجزه شکر گزاری...

هم اره هم نهمن دل کندن از وسایل قشنگ اما بی استفاده برام سختهخوبیش اینه همسرم مجبورم میکنه و میندازه ...

یعنی همسر تون جدا کردن لباس های بدرد نخور؟.

یا خودتون

معجزه شکر گزاری...

یعنی همسر تون جدا کردن لباس های بدرد نخور؟.یا خودتون

بدرد نخور نبودن همه نو بودن مثلا چندبار پوشیدم دیگه سایزم نبوده یا دلمو زده اینا

هرچندوقت میره سر کمد و وسایلم اینجوری خلوت میکنه بزور

میگه تو دلت نمیاد چون نو ان اما استفاده ام نمیکنی بده بره که چیزای جدید بیاد

راستم میگه الکی جا پر میکنم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بخدا خونه بزرگ هم سخته خیلی،چند روزه حیاطو نشستم۱۵۰متره ،چندروزه آشپزخونه کامل مرتب نیست اتاق خوابا ...

منم هرچی تمیز میکنم انگاری نصف روز حتی

دوام نمیاره

یعنی اصلا تموم نمیشه 

بخدا کمرم شکست این همه حیاط و این اتاق ها رو جارو و تمیز کردم 

بازم کثیفه اخرش

معجزه شکر گزاری...

من خیییلی چیز پرت میکنم

برعکس شوهرم عاشق ات و اشغال جمع کردن

سعی میکنم بزارم انباری خونه خلوت باشه

شلوغی متنفرم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......