بخدا خونه بزرگ هم سخته خیلی،چند روزه حیاطو نشستم۱۵۰متره ،چندروزه آشپزخونه کامل مرتب نیست اتاق خوابا ...
دیگع نه در اون حد بزرگ .
خونه من کوچیک مجبورم وسیله هامو همه رو روهم بریم برا برداشتن ی چیزی کلی وسیله بابد جا ب جا کنم سخته همین امشب کلی غر زدم سر این چیزا منم سخته. بخدا خسته میشم بیشتر وسیله هامو نمیتونم استفاده کنم چون جایی ندارم بذارمشون ک دم دست باشن میچینم رو هم بذ تنبلیم میاد برا ی وسیله کلی وسیله جا ب جا کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی همسر تون جدا کردن لباس های بدرد نخور؟.یا خودتون
بدرد نخور نبودن همه نو بودن مثلا چندبار پوشیدم دیگه سایزم نبوده یا دلمو زده اینا
هرچندوقت میره سر کمد و وسایلم اینجوری خلوت میکنه بزور
میگه تو دلت نمیاد چون نو ان اما استفاده ام نمیکنی بده بره که چیزای جدید بیاد
راستم میگه الکی جا پر میکنم
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹