2777
2789

خیلی استررررس دارم تپش قلب دارم زنه گفت منتهی به رای شده شئونات اسلامی و رعایت نکردی خیلی کفرررریم مگه نباید قبلش چندین بار تذکر داده بشه یا بری کمیته شفاهی بهت تذکر بدن سریع منتهی به رای شده منم از دنیا بی خبر چه جورشه؟؟؟؟ فردا اول صبحی باید برم من رشتم حقوقه نمیخوام اصلا ثبت بشه برام چیزی اولش خوب رفتار کنم دیدم طرف حرف ادمیزاد سرش نمیشه برم پیش رئیس دانشگاه مغزم داره منفجر میشه یکم باهام حرف بزنید یعنی قراره چی بشه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا توکل کن عزیزم بگوخدای مهربونم خدایی ک منو ب اینجا رسوندی مشکلمو حل کن فردا همه چی ب خوبی وخوشی تموم بشه و راحت بخواب مطمعن باش همه چی ذرست میشه عزیزدلم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

به نظرم اگر. دیدی خیلی گیر دادن و بد رفتاری کردن گریه کن بگو الکی چه میدونم یکی که نزدیکه تو بیمارستان هست خیلی درگیر بودم متوجه حجاب نبودم 

اینجوری قضیه رو ببند برای خودت یه داستانی تا فردا بساز خیلی هم پریشون و ناراحت برو که داستان بسته بشه دردسر درست نشه برات 

الکی چرا استرس میگیری. فردا با یه ظاهر موجه میری بگو من اکثرا رعایت میکنم اگه موردی هم بوده من یکی دوبار از خونه خواهرم مثلاً اومدم نتونستن پوشش دانشگاه رو داشته باشم اینبار رو ببخشید دیگه تکرار نمیشه. بحث هم نکن تا تو پرونده ات درج نشه‌. 

تذکر شفاهی بدن با کله چشم میگم صدبار اما گفت منتهی به رای شده یعنی چیییی

همون تذکره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الکی چرا استرس میگیری. فردا با یه ظاهر موجه میری بگو من اکثرا رعایت میکنم اگه موردی هم بوده من یکی د ...

فقط بهم تذکر خشک و خالی بده که عالیه ی جوری صحبت کرد حس کردم با بیکینی رفتم اونجا