2777
2789
عنوان

تروخدا بگید چیکار کنم داغونم

553 بازدید | 31 پست

سر یه موضوع الکی الکی با همسرم بحثم شده،از دیروز باهام قهره،هر چی میگذره هم بدتر میشه

یکی دو ساعتم هست هی میگه برو خونه بابات

خیلی داغونم،ترو خدا دهان کنید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که حل شه عزیزم

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

انتقاد کردن بلد نیستم،اومدم انتقاد کنم گند زدم ب همه چی،از دیروز باهام حرف نمیرنه، حالم خیلی بده،از غروب هم چند بار گفته برو خونه بابات،اگه برم و بابام اینا بفهمن دیگه زندگیمون داغون میشه،اصلا نمیدونم چکنم 

الان فقط خونسردیتو حفظ کن و فکرای بد نکن... آرامشتو به خودت برگردون و بدون که الان وقت تصمیمگیری نیست، اگه پرخاش کرد جوابشو نده... اگه تقصیر اون بوده که هیچی ولی اگه تقصیر توه تو لحظه عصبانیتش وقت عذرخواهی نیست..