2777
2789
عنوان

تروخدا بگید چیکار کنم داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار معذرت خواستم ولی اون بدتر کرد

نباید تا وقتی عصبانیه عذرخواهی کنی چون ممکنه بهت توهین کنه و تو ناراحت تر بشی و حالت بدتر شه، اونم همینطور، مطمین باش با هر توهینی که بهت کنه خودش حالش بدتر میشه پس خودتو در معرض قرار نده، حالا سر چی ازت ناراحته؟

منم با نامزدم ازینجور برخوردا میکنم گاهی و بعدش اوضاع خراب میشه و خیلی پشیمون میشم... الانم نگران نباش.. چندروز بگذره همچی عادی میشه و توام عذرخواهی میکنی و دلخوریاتو میگی و جفتتون خوب میشین... ولی بعدش بهتره بهتره مهارتهای همسرداری رو یاد بگیری...  الان اروم باش عزيزم، بابای بچته طوری نمیشه..اگه جایی رو داری فردا یه دوسه ساعت از خونه بزن بیرون تا حالت بهتر شه و قبلشم بهش خبر بده که ممیری تا یکم جفتتون آرومتر شین و بعدا باهم صحبت کنید

ما سال اول زندگیمون خیلیییی ازاین دعواها داشتیم دائم شوهرم بهم میگفت برو خونه بابات نمیخوام واین حرفا ولی من نمیرفتم ونمیزاشتم بفهمن .الان پشیمون نیستم چون اگه میرفتم قطعا همه چی تموم میشد

انتقاد کردن بلد نیستم،اومدم انتقاد کنم گند زدم ب همه چی،از دیروز باهام حرف نمیرنه، حالم خیلی بده،از ...

بگو من جام راحته اگه تو مشکلی داری تو برو من خونه زندگی جم نکردم ک با ی بحث کوچیک باشم‌برم‌خونه ی بابلم‌مگه الکیه زندگی

هیچی نگو اصلا دیگه عذر خواهی هم نکن  چو اینجوری بیشتر حس حق به جانبی میگیره و اصل انتقادت میره زیر سوال معنیش این میشه که هیچ وقت هیچوقت در هیچ شرایطی شما حق انتقاد نداری هرچی گفت برو خونه بابات محلش نده بگو اگر لازم باشه میرم ولی فعلا لزومی نمیبینم  باهاش حرف نزن اصلا بذار خودش پیشقدم بشه  آروم که شد باهم  با آرامش حرف بزنید  

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

بستگی داره که سر چی انتقاد کردی....درضمن اگه میبینی که زیاد بهت گیر میده میگه برو خونه بابات،توهم برو ولی به خانوادتم نگو که بخاطر قهر اومدی و اینا.....الکی یه بهونه ای بتراش،فقط به زور نمون تواون خونه ای که داره بیرونت میکنه واسه خودت ارزش قاعل شو یکم

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

بگو عزیز دلم میدونم که الان هردومون ناراحتیم و بهتره که به هم گیر ندیم، منم الان نمیتونم برم خونه بابام چون دلم نمیاد منو تو این شرایط ببینن و ناراحت بشن،  پس بهتره تحمل کنیم تا یکم حالمون بهتر شه و بتونیم مشکلمونو خودمون حل کنیم، ما دیگه بچه نیستیم که بار مشکلاتمونو رو دوش خانواده هامون بندازیم.