اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی از کجا میفهمید از همون قلم یه بار استفاده میکنند عزیزم؟ خودت خریدی بردی بهش دادی؟
نه دگ از تو پلاستیک درش میاره میزنه برات بعد میده بهت میبریش خونه براش ترمیمای بعدیت میاریش باز میکرو بیشتر این که گرونه به خاطر همون قلمشه که میخری اخر سر هم بعد دوبار ترمیم خودت میندازیش دور
میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اره دیگه هروقت خودت بخوای میری تمدید یا همون ترمیمش میکنی من راضی ام 10ماهه تاتو کردم هاشور دوس داشتم ولی گفت چون ابرو نداری نمیشه چون باید تو تار ابروت بزنی تا طبیعی جلوه کنه ولی میکرو بنظرم خوبه طبیعی تره
مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻