2777
2789
عنوان

کیا هاشور کردن ابروهاشونو😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاتوم دوسالم بیشتر داشتم حالا میخام رنگش عوص کنم😆

بنظرخودت یکنواخت نیس قیافت سنتو بالا نبرده من هی میگم قیافم یکنواخته ابجی و مامانمم میگن خب تو اولن که بخ خودت نمیرسی بعدم اینکه ابرو نداشتی تنها راحت همین بوده

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
بچه ها یه سوال از ایدز نمیترسید ؟ تاتو و هاشور میکنید ؟ مثلا دستگاه هاشور برای همه استفاده میشه و زخ ...

سوزنهاشون یکبار مصرفه

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
بنظرخودت یکنواخت نیس قیافت سنتو بالا نبرده من هی میگم قیافم یکنواخته ابجی و مامانمم میگن خب تو اولن ...

من ابرو نداشتم بعدم خیلی پایین بود اومد تیع زد یه بند انگشت گزاشت واسم بقیش کشید.خیلی خوب شد .من تازه رنگ های مختلف ریمل ابرو دارم چون مو نداره زیاد قشنگ رنگ میگیره😆تازه مجردما

من ابرو نداشتم بعدم خیلی پایین بود اومد تیع زد یه بند انگشت گزاشت واسم بقیش کشید.خیلی خوب شد .من تاز ...

اره منم ریمل و مدادهای مختلف دارم خیلی خوبه که افرین مجردی؟

میشه رنگش عوص کرد ولی الان رنگ خوبیه تعییر نده

اره خودم گفتم قهوه ای روشن اول سوخته زد اخرش روشن قاطیش کرد