زانوهام درد میکنه گاها تو طول روز اصلا حس ندارن خیلی کسلم روز ۱۱ ساعت میخوابم تحرک ندارم و هیچ توانی برای بلند شدن همیشه پایین شونم سنگینه بالاتر از کمر
چند ساله درگیر این موضوعم که پایین شونم قسمت و بالاتر از کمر درد میکنه یک درد گنگ
﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚 جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️ اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما چرا این درد و شما هم داری پشتم انگاری همیشه سنگینه
نه دکتر رفتین ؟
﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚 جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️ اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱
از سردی معده هم میتونه باشه.. وسط کتفت اگه درد داره و یا مشکل داره از معدته.. اگه ربطی ب سردی باشه هر شب یک قاشق عسل قورت بدی حله.. اگه مربوط ب مشکلات دیگه راجب معده باشه ناشتا یه قرص معده بخوری حله