2777
2789

خیلی نگرانشم دارم‌دیوونه میشم😭تو این دو ماه این چهارمین باره‌ ،سرفه هاش از اونموقع مونده هر دفعه عود میکنه و تب میکنه‌خواهشا بگید از چی‌میتونه باشه 

رفت و آمد و مهمونی زیاد دارین؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فککنم  مونده توی بدنش  دکتر بردی ؟یا ضعیفه  سیستم ایمنی بدنش

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه اولته احتمالا کم تجربه ای

ببین برای تو ممکنه یکم گرم باشع ولی بچه سردش میشه قشنک بپوشونش بیدار لا شنل خوابه قشنک با پتو کلاه همیشه سرش کن گوش درد نگیره الان هوا سرده تو بپوسونیش دست و پا میزنه پتو کنار میزنه قنداقش کن بخوابونش منم بچه اولم درست نمیدونستم از سرما گرما بچه همش گریه و مریض بود البته گوشاش همش عفونت میکرد تب داشت

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین نشاسته را با آب وکمی شکر بذار روگاز مثل فرنی کمی هم گلاب بریز ومدام هم بزن که به هم نچسبه

بعد یک کم داغیش کم شد عسل بزن روزی سه چهارباربده بخوره 

اب روی اتش

بعدهم قرص ایمیونس براش ازداروخانه بگیر هفته ای یکی بده بخوره عالیه البته سن بچه مهمه برای بچه های کوچک خوب نیست چون آهنش زیاده 

درکل بهش تقویتی بده 

من پسرم دوساله بهش میدم هفته ای یکی ماشاءالله ماشاءالله کمتر سرمامیخوره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سلام پسرت چند وقتشه؟ببین حمام بردنش را کمتر کن خیلی تاثیر داره چون سیستم ایمنیش ضعیف شده با حمام سرما میخوره هروقت هم میبری کوتاه بلشه تو ظهر ببر و تا فرداش اصلا بیرون نبرش من به این نکات برای بچه هام رسیدم نمیدونم چند وقتشه اما اگه غذاخوره یه پیاز و با یه لیوان آب بذار رو گاز زردچوبه و نمک بریز توش بذار یه پنج دقیقه بجوشه در حالتی که تب ندارع دقت کن زردچوبه برای تب بده هر وقت تب نداره سه نوبت تو روز بده بخوره یعنی عااالیه ها عااالی