2777
2789
عنوان

کیا هاشور کردن ابروهاشونو😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 59 پست
ميكرو چطوريه عكسشو ميزاري ببينم

میکرو انقدر طبیعیه که عکسشم ببینی فکر میکنی ابروهای خودمه هیچ کس به جز شوهرم و مامانم نفهمید میکرو کردم فکر میکنن ابروهای خودمه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا پس با چه جرعتی انجام میدن با این امار ایدز😱😱😱😱

عزیزم سوزنش یک بار مصرفه از تو بسته درمیاره میندازه اخرشم به خودت میدتش میگه ببر

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
بچه ها یه سوال از ایدز نمیترسید ؟ تاتو و هاشور میکنید ؟ مثلا دستگاه هاشور برای همه استفاده میشه و زخ ...

میکرو که کلا قلم داره مال هرکس شخصیه بقیه رو نمیدونم احتمالش هست بعید نیست

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
یا خدا پس با چه جرعتی انجام میدن با این امار ایدز😱😱😱😱

دیگه ملت ب این چیزا فکرنمیکنن

کسیکه هاشورکرده بخوادبره خون بده ازش خون نمیگیرن میگن برو آز هپاتیت وایدزاینابده ببین سالمی

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
چطوریه میکرو اگه ابروت کم پشت باشه پرمیشه 

اره طبیعی میشه  ابرو منم کم پشت بود

میکرو که کلا قلم داره مال هرکس شخصیه بقیه رو نمیدونم احتمالش هست بعید نیست

یعنی از کجا میفهمید از همون قلم یه بار استفاده میکنند عزیزم؟ خودت خریدی بردی بهش دادی؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
میکرو انقدر طبیعیه که عکسشم ببینی فکر میکنی ابروهای خودمه هیچ کس به جز شوهرم و مامانم نفهمید می ...

بزار عکسشو هزینه اش چقدر شد

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻